... všetko o BMW ...
SurrendeR napísal:elektricky problem sa riesi vymenou vadnej elektroniky.. v tompto pripade to moze byt tvoja riadiacka (DME)..
starynovy napísal:Vypinanie valcov to je jasne, niekto updatol ECU aby setrila palivo ked nieje potrebny vykon ako novsie motory. Cize vymenis chladic a jazdis, za 6 kombinovane.
rapidwinner napísal:KamoM52B14WTF. Celkom novy motor od Blyat Motoren Wergel
jararak napísal:Davtex no, uz som asi na podobnej urovni ako on to mas pravduchlape, od teba je lepsi snad uz len ten s tou m5
ste zohnali nejaku inu diag?
SurrendeR napísal:DME no, ta kontroluje palivo aj zapalovanie, cize ked jej jebe tak to moze robit no..popripade kuk kablovacku ci neni poskodena..elektricky problem sa riesi vymenou vadnej elektroniky.. v tompto pripade to moze byt tvoja riadiacka (DME)..
trunek napísal:Po GCM na SKringu idem do NR na dusicky, tak by sme sa mohli v nedelu vychytat ak by si mal cas. Hodim ti pm, nemam uz volako tvoje cislotak ja som sa po dlhej dobe tak zasmial keď som si prečítal tú vetu "ide to dobre asi si zo mňa robí prču....." fakt úprimne som sa nasmial, si dal :) pri tom skúšaní motoru potom opatrne :) pri tvojom šťastí človek nikdy nevie :) a nie že šupneš 2ku :) :) :) ak to bude fungovať tak si kedysi dávnejšie sľúbil, že sa ukážeš. Som zvedavý či dodržíš vyrieknuté slovo
pistacik11 napísal:Bomby nedostal, par krat som dal plny a siel trošku do otacok, ale inak sa slo velmi civilizovane. Cize nemaj boja:DTo mu chceš dávať tlaky, ešte ani ložiská nemáš zabehnuté?
rapidwinner napísal:Nič som nedojebal neboj saKamarade, nieze to zasa dojebes :)))
starynovy napísal:Si asi 11. clovek co mi to uz poslal
jararak napísal:Zase sa tie kontrolky rozsvietili 1km za tvojim domomchlape, od teba je lepsi snad uz len ten s tou m5
ste zohnali nejaku inu diag?