Tak a mám ho rok (22tkm). Neskutočné ako to rýchlo ubehlo. Auto bolo nedávno v servise na prehliadke, aby sa zistilo či je všetko v poriadku a výsledok? Motor prekontrolovaný (šľape ako hodinky), čistučký ako sa patrí, naliaty nový olej + filter, nápravy v poriadku, sviečky tiež vymenené.
Teraz na zimu je auto zazimované v garáži, ŠPZ som odovzdal dočasne na Políciu, auto postavil na "špalky" nech sa pneumatiky "nepreležia" a čakám na novú sezónu.
Inak jazdím si za 10-11e/100km keď idem na plyn, keď chcem ísť veselšie, tak VPower Racing a spotrebu neriešim

No a aby ste nepovedali, že som skúpy na fotky, mám ich mrte veľa, len sa mi ich nechce sem dávať ... ale predsa niečo, čo sme fotili s kamošom vo full rozlíšení, takže neodporúčam pomalé pripojenie. Dúfam, že sa nejaká zapáči.
Jesenná tématika:

Troška letné:
Martinské:

Takto mi nesvieti tretie brzdové svetlo:
V Nemecku na služobke 5th gear + v zálohe bola ešte 6
A jedno video s Launch Control-om bez SPORT režimu (štart z cca 2000 ot/min)[youtube]XdqRhM7sXVc&list=LL0eUg_-vG0wjsrbbj6haaCw&index=23&feature=plpp_video[/youtube]
A druhé video len zvuk výfukov (pridával fotograf): [youtube]3USvhqR4yYA&list=LL0eUg_-vG0wjsrbbj6haaCw&index=19&feature=plpp_video[/youtube]
fotil môj dobrý kamarát Richard Holič -
http://www.richardholic.com - odporúčam
a posledná so mnou