... všetko o BMW ...
M3driver napísal:to je ako trtkat skaredu babu, ved chcem len zasun nie?!![]()
![]()
mys_iak napísal:myslim ze keby si o tom nevedel co tam je a na ake palivo to ide... sadnes otocis klucikom pobehas po okruhu... tak ani nezistis ze je to plynak... skor by som povedal tak ze je to ako si zobrat za manzelku peknu kocku co vie este aj varita trocha ekonomicky uvazuje...
kouBaMW napísal:
sak tady nikdo nenadava ze to smrdi, hovno to jede apod, me je jasne ze to v aute nepoznam, ale me by srala jedna vec ze mi to kragluje motor, tot vse
kouBaMW napísal:co myslis ? primazavani ventylu ? to je porad malo.. jasne ze ten motor neodejde po par tkm, treba nedojde vubec, ale nekolikanasobne vetsi opotrebeni je znat, proste ten motor na to neni delany (vetsi tlaky, teplota..) a pomalu jde do kytek, u mpoweru to plati dvojnasob..
palzo napísal:
No bol by si prekvapeny :)
slevin napísal:
dalsi znalec
kouBaMW napísal:co myslis ? primazavani ventylu ? to je porad malo.. jasne ze ten motor neodejde po par tkm, treba nedojde vubec, ale nekolikanasobne vetsi opotrebeni je znat, proste ten motor na to neni delany (vetsi tlaky, teplota..) a pomalu jde do kytek, u mpoweru to plati dvojnasob..
palzo napísal:
Co je par ? 10 tisic ? 50 tisic? ci 200 tisic ? Zvycajne ludia co o tom nemaju ani paru tvrdia ze to skodi.. ja sa drzim toho nazoru ze keby to bolo take zle a tak na picu a nici to motory nikto si to neda do aut...