... všetko o BMW ...
Duffy napísal:mas to fasa.
plyn je popici , na tieto kecy tu sa vyser. polovica z nich ti zavidi , ze na taku m3 nema .
niekedy dost davno sme stali v nemecku na pumpe , prisiel cayenne , ujo manazer v obleku , nevyzeral ,zeby na to nemal a tankoval plyn.
tiez mam auto na plyn a nemozem povedat nic len ze POPICI.
sa spamatajte z tych predsudkov . tisice aut jazdia na plyn a soferi sa usmievaju a vy tu budete pisat dookola bludy. budete picovat , ze benzin je drahy , ale geroi najvacsi , do
m3 plyn nepatri. aaaaaaaaach
moila napísal:Daval si to praskovat ku Schudichovi?
Inak komaxit vyborna volba, ja som si daval takto streknut kostru na bike kedysi a do teraz vyzera jak nova, ani kamienky ani nic ine tu farbu neolupali...
"taže som sa uchýlil k tomu, že M3 dostala zimné disky 18". Disky som dal opieskovat, a práškovo nafarbiť a nalakovať + samozrejme nové zimné pneu. A už po pár hodinách stánia na úradoch som auto opäť prihlásil do prevádzky, načapoval plnú a pojazdil si."
M3driver napísal:uplne ta chapem. na jednu stranu ti je luto to auto jazdit v zime, na druhu stranu si vyteseny ako decko![]()
co vyslo spravit tie disky? mozes PM, dikes
Šubo napísal:pecka![]()
praskovanie myslis pieskovanie?to ti kde robili,super price
maros.x5 napísal:Nedalo Ti to, keď si ho mal zazimované, tak dúfam, že každý deň si sa mu chodil prihovárať do garáže![]()
![]()
Vyzerá neskutočne, výnimočné auto
maros.x5 napísal:kačo, ako dlho si ho mal odhlásené ? Mesiac, dva ? To Ťa obdivujem, že si vydržal tak dlho bez jazdenia na takom skvoste ako máš. To si musel mať riadny absťák. Ja kým nebolo ešte nasnežené som prevetrával 350z kabrio, veď vieš „to od Vás“, teraz odpočíva v garáži. Koncom roka mi došiel dlho vytúžený Borla komplet výfuk od katalyzátorov dozadu, a už teraz sa neviem dočkať, kedy to nahodím na auto. To sú muky
, už aby prišla jar
.