... všetko o BMW ...
palzo napísal:ja sa drzim toho nazoru ze keby to bolo take zle a tak na picu a nici to motory nikto si to neda do aut...
kouBaMW napísal:
s prominutim to je hodne blba dedukce
kdyz tolik lidi chlasta jak o zivot, budu taky, prece to nicemu nemuze skodit..
se podivej jake vznikaji teploty a tlaky pri spalovani lpg, urcite to motoru jen prospeje kdyz uz je vysrubovany takovy vykon z fabriky, treba to vydrzi, ale po 50-100tkm nechytne na sprintu oproti serii ani pruvan, co sme meli tri auta na plyn byl pokles vykonu znat, ale jinak levne vozeni
palzo napísal:
Este mi povedz ze preco by to nebola pravda ? Chcem pocut neaku teoriu :)
slevin napísal:
ak na tom trvas a nevies na to prist sam... 46-ka ma sice o nejak 20koni viac no ale je aj o nieco tazsia, neviem to presne ale asi o 150kilo takze rozdiel je tam (zanedbatelny-ziadny)
ostatne je na vodicovi jak slape na pedale a kruti volantom...
Palo dufam ze si to pochopil a nebudes to tu chalanovi zbytocne zadrbavat :)))
kačo sorry :)
palzo napísal:
Aj koli tomu ze ma len o cosi koni viacej a je tachsia ma lepsie zrychelenie ze :)
Ale myslel som ze narazas na plyn :) No ked tak rad by som si to pzorel porovnanie ajt ak na okruhu :)
slevin napísal:
ak na tom trvas a nevies na to prist sam... 46-ka ma sice o nejak 20koni viac no ale je aj o nieco tazsia, neviem to presne ale asi o 150kilo takze rozdiel je tam (zanedbatelny-ziadny)
ostatne je na vodicovi jak slape na pedale a kruti volantom...
Palo dufam ze si to pochopil a nebudes to tu chalanovi zbytocne zadrbavat :)))
kačo sorry :)
Mr.S napísal:
pomer vaha vykon ma e36 M3 3.2 skoro rovnaky ako e46 M3
e36 215 bhp/1000kg
e46 216 bhp/1000kg
Na vsetkych okruhoch je vsak e46 M3 rychlejsia minimalne o sekundu a viac, ved by bolo smutne ak by to bolo naopak![]()
Tu vidno rozdiel najlepsie:
e36 M3 3.2 Nordschleife 8:35.00
e46 M3 Nordschleife 8:22.00
Seriova e46 M3 by mala mat 1/4 mile za 13.2 s
Mr.S napísal:
pomer vaha vykon ma e36 M3 3.2 skoro rovnaky ako e46 M3
e36 215 bhp/1000kg
e46 216 bhp/1000kg
Na vsetkych okruhoch je vsak e46 M3 rychlejsia minimalne o sekundu a viac, ved by bolo smutne ak by to bolo naopak![]()
Tu vidno rozdiel najlepsie:
e36 M3 3.2 Nordschleife 8:35.00
e46 M3 Nordschleife 8:22.00
Seriova e46 M3 by mala mat 1/4 mile za 13.2 s