... všetko o BMW ...
TomasBA napísal:oukej, ved ja nic, len sa mi nepozdava liat olej ktory je urceny pre diferencial s obmedzenym preklzom, do diferaku ktory niecim takym nedisponujeobzvlast ked sa da normalne kupit to co tam treba dat Syntrax Longlife 75W-90 a je to predpisovane aj vyrobcom, pricom 75W-140 sa musi dat do M5...zrejme sa nic nestane, nie som chemik a nepoznam nejaky rozbor tych olejov, ale naco si to zamienat ked netreba tomu nerozumiem
Lipi napísal:JJ... možeš to odfotit.. budem ti vdačny..
thx..
ROKI49 napísal:Niektori jazdia s autom aj dalej ako na Molecku k Lidlu![]()
![]()
![]()
ROKI49 napísal:Dakujem. Prave pozeram, ze ta oterova lista na dverach spolujazdca je katastrofa. Na aute boli Mkove, takze sa vratia postupom casu take. Cas bol 15,6....na seriu je pisane 16,9. Vela casu zabije to prvotne rozhybanie, kedze nechcem stat na brzde s vytocenym motorom kvoli automatu. Takze mozno by sa to dalo este zlepsit o nejaku tu desatinku.
gabikh napísal:Auto je chipnute....15,6s na 120kw to kde ti tak namerali :X lebo dost odvazny cas by som povedal :X
ROKI49 napísal:Auto je chipnute....
gabikh napísal:aj tak... na kolko kw? take casy maju seriove e60 160kw
ViktorDDD napísal:
a e60 530d má o rovných 100kíl viac
takže e39 150kW ju aj môže dať dole, keď má dobrý priebeh krútiaku
Maco napísal:kedy? myslis ten zavod wolfstahl - berg?Ale pamatam ze som taku lemru dal dole s mojim nap*cu fitmentom aka traktorista edition