Zase daco do dennicka....tentokrat iba take kraviny. Ked som videl Pezotove pelove filtre, tak som ich radsej chytro vymenil, kedze som ich mal kupene uz od februara. Su to sice Alco, ale aspon s aktivnym uhlim. Tie stare vyzerali este v pohode, ale vymenili sa. Tento mesiac uz do toho vrazat nemienim, posledne mesiace to zozralo penazi az az. Nove budu akurat stierace

. Tiez dufam, ze zadne gumy vydrzia este tych par tyzdnov do zimy, lebo od kontrolnych bodov to je uz len na desatinky a nove sa mi na tu chvilu kupovat nechce. Aspon je s tym za mokra trochu zabava.
Absolvoval som aj geometriu, s predkom sa nerobilo nic, ten je v norme, vzadu mi nevedeli nastavit zbiehavost, nevedeli sa tam ziadnym klucom dostat. Aspon, ze to bolo za babku. Tak mi aspon spravili zadne odklony, trochu ich zvacsili, geometria bola aj so zatazenim, takze ked idem sam s prazdnym autom tak je ten zadok nekludnejsi v tych kolajach. Uz to nie je ako na Golfe, ze clovek soferuje jednou rukou jak pan

.
Tiez som trochu zistoval v akom radiuse sa pohybuje spotreba, BC mam skalibrovany, prvy pripad je 30km s velmi lahkou nohou LM-RK, ten druhy zase ZA-BA konstantne 155 tempomat. Myslim, ze to nie je take hrozne a motor funguje tak jak ma, akurat chodit na spotrebu ma nebavi.
Umyl som konecne aj prach z motoroveho priestoru este ten z Dobrej Nivy, uz sa tam nedalo kulturne pracovat, tak som ro rychlo pobehal pri vymene filtrov, aj ked ja nejak lestenie motoroveho priestoru neuznavam, ale uz sa asi patrilo. Dnes sa umyvalo a lestilo, vacsinu auta som stihol, snad to zajtra dorobim a pustim sa aj do kožky.

Po tom lesteni auto trocho zmodralo :) .
Najblizsia technika bude Brembo Max dopredu, obycajne dozadu, Brembo dosky, rucna brzda, FAG predne loziska, novy Mobil 5W-40 a na leto nove Nokiany zLine dozadu.
Pre onanistov, pre ktorych je kazde auto co nie je pribite k zemi nahovno, posledna foto je znizenie v uprave "Prestahuj zensku", tak nech si kazdy pride na svoje.