Štvrtok, 8. Augusta 2013, 17:00
Takze chladic vymeneny, riadny porod, vid foto. Bolo uz asi nacase ten predok rozhodit, vyhodil som odtial asi 5 kil hliny, za tie roky sa nazbieralo. Taktiez vycistene vsetky chladice. Co ma trochu trapi je stav chladica automatu, bol vcelku zahadzany bordelom, vyzera vseliak, nejaky unik alebo slzenie som tam vsak nevidel. Z tej strany bola aj diera v chladici klimatizacie, tak snad je to tesne. Automat ide krasne, tak nerad by som, aby si to rozmyslel. Pri vymene oleja v prevodovke to asi preventivne vymenim, pre pokoj na dusi. Kazdopadne budem to pravidelne sledovat, ci to nepusta. Klima sa ide zajtra plnit, tak dufam, ze uz to pojde.
Dalsia vec, bola zavarena prasklina na prednom narazniku, cize definitivne sa pojde lakovat, ked bude chut. Takisto sa nahodi nove voditko naraznika, lebo teraz je zlomene a naraznik na pravej strane trochu odstava. Buduci tyzden sa budu menit hokejky, uz to zozadu celkom slusne puka pri nerovnostiach.
Co sa tyka grilu, nakoniec som ho tam nenasadil, lebo nebolo kam do grilu zacvaknut tunely na hladenie brzd a kedze su zo strany auta tie tunely iba nasunute, tak by to tam bolo v podstate na volno a k ziadnemu ciganskemu rieseniu s izolacnou paskou som sa uchylovat nechcel. Navyse bassreflexi su dost male a slo by k brzdam o dost menej vzduchu, takze imidz je na nic, fukncnost vyhrala. + Bol nahodeny novy podblatnik. Inak ak by niekto ten gril chcel, mozno by som ho pustil......
-
Prílohy
-

-

-

-

-

-

-

-

-

-