Pondelok, 12. Júla 2021, 12:01
je to krizovatka kokocka, davas prednost z jednosmerky v 90% uhle, kde moze auta odbocit k tebe, mas tam jebly prechod, z oboch stran parkujuce auta kolmo, ja tadial nerad chodievam tiez. A zrovna som skoro mal ja nehodu pred par dnami ked som siel prave po tej jednosmerke oproti, pretoze najnovsi fenomen kokotbezkarov, ktori nebasolovali ani poldnovy vylet v dopravnej skole v ramci zakladnej skoly, je spravat sa ako keby mali prednost na chodniku aj ceste, drzia to jak panna kokot, ale uz som videl, 2 hipsteri s tymi cibulami na hlave, hadam nie su taki chuji, ze idu skocit z toho obrubnika na cestu, v protismere, ...no ano, isli skocit, jeden skocil...druhy neskocil, druhy jebol jak placaty kamen. ak by som nebol uz preventivne brzdil tak by som mal vsivave dredy za stieracmi. Rovno pred budovou mestskej policie. Rovno pred ocami mestskeho fizla, ktory tam postaval, pofajcieval, a tvaril sa, ze nic nevidi.
Ak zena soferuje napicu, tak preto, ze ju to nikto nenaucil. V autoskole ju akurat tak slizky kokot chytal za picu, tatko jej do ruky "rodinne zlato, 1.9tdi" dal akurat ked potreboval aby ho odviezla z krcmy, a ked si kupi svoje auto, tak jazdi sama. Zeny su od prirodzenia viac opatrne, takze ked jazdi pomaly, musi ju niekto naucit, ze kazde obiehanie je rizikova situacia, preto ak ide 70 na 90tke a za nou sa tvori kolona, je ovela bezpecnejsie pridat ako nechat sa obiehat 10timi autami na uzkej ceste. A ked ma strach ist 90, treba s nou jazdit, trenovat. Na jednu reatrdovane jazdiacu zenu tiez stretnem 10 retardovane jazdiach chlapov, co smerovku pouzivaju, lebo je to vyhlaske, takze najprv brzda, a potom smerovka ked uz toci volantom do zakruty a nahodou prstom zavadi o blinker. Alebo vidi na kruhaci cakat 10 aut, ale neda tu smerovku, naco, ved to je len 5 sekund, ale po 10 chujo za sebou je to stratena minuta. Ale hej, skratit retaz v kuchyni ked sa vobec dostane za volant nejaka zena.