... všetko o BMW ...
RTG napísal:Tebe niekto z rana zrontgenoval hlavu? Ja sa normalne pytam na skusenosti s poistovnami. Ta Koop ma nielen najlepsiu cenu, ale papierovo aj najviac vyhod, ale niekde v hlave mi svieti red flag, ze Koop nebrat. Preto som si sem prisiel po radu.Ano pozerske, jazdim drahym autom a potom lepim na to lacnu poistku. To je presne pozerina. Lacna moze byt napriek tomu, ze je ta suma 4ciferna. Akoze vobec nejde o nejaky utok, len konstatovanie. Ze existuju ludia co jazdia bez HP - nerozporujem. Niekto rad riskuje, niekto zase nema s peniazmi problem, nemusi riesit poistky vobec, vsak naco. Komunalnu som mal naposledy ako PZP, nemal som ale ziadnu skusenost s plnenim (nastastie?), cital som uz vselico, popravde si prvy o kom citam, ze nemal problem. O kooperative sa docitas aj tu na klube celkom dost.
RTG napísal:Toto nepochopim tak trochu. To ti tych par euro stoji za to sa natahovat s kokotmi ako kooperativa/komunalna? A to mne sa stary smeje, ze jazdim na kokotine a potom tu hla chlapci na 5er kupuju kolenovrtne poistky ako chlapci nankangy na 15+rocne premiofky.
boborjelotor napísal:ukas :-O lebo neuverymfuxxo "keby clovek setril eura, nekupi si auto za 30+tisic eur" - menoval by som ti tu za tucet klubakov, co kupia 3-4-5 rocne auta, a obuvaju nankangy, nedaju to poistit vobec, alebo kupi bez vybavy a potom by chcel dokodovat cez VIN aj cuvaciu kameru, pripadne minie 3 litre nafty aby obiehal obchody a pumpy a hladal, kde je lacnejsi adblue, lebo raz za 15000km musi minut 10 ecka na dotankovanie.