... všetko o BMW ...
speedfred napísal:Čo tam máš momentálne za pneu?
Nevážil si auto?
MatusRK napísal:Nezda sa ti to, mam ich tiez (265/35/20) a pri trosku silnejsom dazdi to celkom auto roztancuje. Nehovorim teda o mlakach, tam to je uz vaznejsia vec. Ked je vsak sucho, tak moc super.Ja som presiel z PZ4 na PS4 (245/40/19) a s odstupom casu mozem povedat ze tie Piloty su na suchu uplne inde ako Pzero. Akurat sa mi zda, ze PZ4 menej hadzali pri nabehnuti na vacsiu vodu, ale tak zas nieje mláka ako mláka ...
boborjelotor napísal:Bobor kamarát ich jazdí normálne, vydržia mu cca 4 polhodinove jazdy na sk ringu, takže výdrž je myslím celkom ok.toto bolo celkom burlive citanie na rano https://www.trackdayforum.com/index.php ... ment=28870
ten uzivatel Staerk vystupuje ako zastupca priamo King Meiler vyrobcu.
aj to ze je to "NK" seria a teda "nova" pnumatika, na ktoru vulkanizacoiu nadrbu nejaku zmes, neviem kde zacat.
chces to obut ako celosezonnu pneu? lebo to je trochu ruleta. mozu par tisic vydrzat, a mozes po par stokm mat v tom diery jak emental, obzvlast ak jazdis po nekvalitnych cestach.
A ak ti niekto garantuje, ze po 500km to pri rychlosti 130kmh nebude triast, alebo ze kolesa nebude treba prevazovat kazdu chvilu, tak si tu garanciu pytaj na papieri.
Toto mi fakt nepride ako dobry napad obuvat to ako celosezonnu sadu, ale tak ja osobne by som protektory neobul na nic ine ako nejaky stary pickup, ktorym sa chodi do hory na drevo.