... všetko o BMW ...

najprv som auto poradne umyl ( 1krat zo šampónom z wapky, 2 krát ručne a do tretice som ho ešte raz striekol zo šampónom z wapkou  ) , a išlo sa leštit nepoužíval som značkové prostriedky mal som doma ešte leštidla z byvaleho auta tuším je to z LIDLA
najprv som auto poradne umyl ( 1krat zo šampónom z wapky, 2 krát ručne a do tretice som ho ešte raz striekol zo šampónom z wapkou  ) , a išlo sa leštit nepoužíval som značkové prostriedky mal som doma ešte leštidla z byvaleho auta tuším je to z LIDLA   na jemne škrabančeky som používal aj QUIXX . Na koniec som ho ešte raz komplet umyl
 na jemne škrabančeky som používal aj QUIXX . Na koniec som ho ešte raz komplet umyl   pridávam slubovane fotečky .....
 pridávam slubovane fotečky ..... 
											Fuxxo napísal:chlape geometria je prva vec co si mal urobit..
ja mam vsetko v predu nove okrem capov riadenia (ale tie su ok), a tiez mi to pri 90-100 jemne vibruje, a zistil som taku vec, ze predne gumy su vajcovetakze treba urcite poriadne prezriet gumy a vyvazit kola.. + geometria.. a potom sa uvidi, ale podla mna jedno z tychto veci to vyriesi..

čo s tým hmm ? skúšal som tam davat už aj rôzne prípravky ale nič .... druhy problém že niekedy keď pustím si na plno ventilátor tak nanom tak kolíšu otáčky čo to môže byt ? ďakujem za každú radu :)
 čo s tým hmm ? skúšal som tam davat už aj rôzne prípravky ale nič .... druhy problém že niekedy keď pustím si na plno ventilátor tak nanom tak kolíšu otáčky čo to môže byt ? ďakujem za každú radu :) 
											LexC napísal:Osobne by som dal čiernu lebo ked tam dáš červenú tak to bude vyzerať ako tie lídlovské fóbie čo sa chcú hrať na ferrrrarrrri :) a takej peknej 3ke ako máš sa imidž lídlovskej fóbie moc nehodí toť môj názor
K tomu smradu peľový filter si menil?

v sobotu som ho pekne poumýval tak pridám niejaké
 v sobotu som ho pekne poumýval tak pridám niejaké   fotečky :)
 fotečky :) 
											 priložím niejake fotečky no z  fotakom mi to moc nejde
 priložím niejake fotečky no z  fotakom mi to moc nejde  
 je to fuška ale oplatí sa.
 je to fuška ale oplatí sa. 
											freebiker napísal::thumbup: je to fuška ale oplatí sa.

Dudecc napísal:Ako je to všetko pekné, ale to čo by ti spravil pán za tie 4 dni s tým, tak tento výsledok sa nedá porovnať.
Ale samozrejme ak to tebe stačí, len nabudúce skús použit lepšiu autokozmetiku, vidím tam len CarPlan, čo nieje extra vec.
Ale musím uznať, celkom dobrý výsledok.