... všetko o BMW ...

a už sa išlo domou cesta neskutočná radosť z jazdy kamoš čo išiel somnou si myslel že mi j*be lebo vkuse keď som pridal som sa smial až sme sa vymenili na jednej benzínke a už bol aj on v ťažkej prdeli z toho
 a už sa išlo domou cesta neskutočná radosť z jazdy kamoš čo išiel somnou si myslel že mi j*be lebo vkuse keď som pridal som sa smial až sme sa vymenili na jednej benzínke a už bol aj on v ťažkej prdeli z toho    viem že cukor to nebude ale po motorickej stránke je auto dobre interiér ma pekný a z vonka sa to budem snažiť dotahovat aj keď neplánujem to zatiaľ riešiť.
 viem že cukor to nebude ale po motorickej stránke je auto dobre interiér ma pekný a z vonka sa to budem snažiť dotahovat aj keď neplánujem to zatiaľ riešiť.  . zatial som len vymenil olej a filtre to je všetko . Začinaju sa z predu ozývat ramena takže predpokladam že to budem čoskoro K.O.
 . zatial som len vymenil olej a filtre to je všetko . Začinaju sa z predu ozývat ramena takže predpokladam že to budem čoskoro K.O. pridám ešte niejake foto bohužiaľ len s telefónu fotene
 pridám ešte niejake foto bohužiaľ len s telefónu fotene  

opet len z telefónu
 opet len z telefónu  

a dnuka bol taky hnusný vzduch ale keď som začal čistit interier nechápal som . Keď som auto kúpil dal som ho komplet vytepovať ku kamošovi do autoumývarky aj napriek tomu že to bol kamoš zaplatil som tam nekresťanské peniaze
 a dnuka bol taky hnusný vzduch ale keď som začal čistit interier nechápal som . Keď som auto kúpil dal som ho komplet vytepovať ku kamošovi do autoumývarky aj napriek tomu že to bol kamoš zaplatil som tam nekresťanské peniaze   . Myslel som si že auto je čiste . Jedného dna som bol v polsku na nákupoch a kúpil som si čistiaci prostriedok na kožu a keď som to začal čistiť nechápal som tomu pridám fotky a každý pochopí očom rozprávam
 . Myslel som si že auto je čiste . Jedného dna som bol v polsku na nákupoch a kúpil som si čistiaci prostriedok na kožu a keď som to začal čistiť nechápal som tomu pridám fotky a každý pochopí očom rozprávam   zabralo to dost veľa času ale výsledok stal zato
 zabralo to dost veľa času ale výsledok stal zato  

požičal som si leštičku a začalo sa leštiť
 požičal som si leštičku a začalo sa leštiť   zrobil som aj niejaké foto pre porovnanie no nestihol som ešte cele auto preleštiť používal som leštiacu pastu 3M ktorú mi odporučil  lakernik . Mam rad ked je v aute dobrá hudba takže prišlo aj na to prezačiatok som namontoval subwoofer Vibe slick 12" a zosilňovač Vibe slick A1 z montážou bola celkom sranda a zabralo to viacej času ako som si myslel
  zrobil som aj niejaké foto pre porovnanie no nestihol som ešte cele auto preleštiť používal som leštiacu pastu 3M ktorú mi odporučil  lakernik . Mam rad ked je v aute dobrá hudba takže prišlo aj na to prezačiatok som namontoval subwoofer Vibe slick 12" a zosilňovač Vibe slick A1 z montážou bola celkom sranda a zabralo to viacej času ako som si myslel   ďalej plánujem vymeniť zadne repro a zapojiť ich na zosilňovač ale to je ešte v štádiu riešenia
 ďalej plánujem vymeniť zadne repro a zapojiť ich na zosilňovač ale to je ešte v štádiu riešenia  

jararak napísal:ta foto lestenia, ktora strana je pred a ktora po? na tak "detailnej" foto to akosi neni vidno, taktiez 3m pasty nic moc, skus to prebehnut IPOu a asi nebudes az tak nadseny z vysledku maskovacej pasty.
ohladom tych filtrov, menil si aj odlucovac oleja?
 áno viem tie foto niesu bohvie čo ta lava strana je PO a ta pravá je PRED . 3M hmm no neviem viem že sú 3 druhi tejto pasty ja som používal tu strednú tuším , kúpil som si aj quixx na odstraňovanie škrabancov no neviem podla mňa jemne škrabančeky to odstráni ale to je tak asi všetko ale tak čo sa dalo od toho čakať ...
  áno viem tie foto niesu bohvie čo ta lava strana je PO a ta pravá je PRED . 3M hmm no neviem viem že sú 3 druhi tejto pasty ja som používal tu strednú tuším , kúpil som si aj quixx na odstraňovanie škrabancov no neviem podla mňa jemne škrabančeky to odstráni ale to je tak asi všetko ale tak čo sa dalo od toho čakať ...  

odlučovač oleja tak to som ani nevedel že tam je , dokonca som nevedel čo to je
  odlučovač oleja tak to som ani nevedel že tam je , dokonca som nevedel čo to je   ale ujo google pomohol,  nie nemenil som to
  ale ujo google pomohol,  nie nemenil som to  

jararak napísal:skus to otvorit a uvidis v akom to bude stave, aspon ten valcek vymachluj troska v benzine, hoc je mozne ze budes potrebovat rovno aspon novy valcek.
 čítal som že sa to nemusí menit pri každej výmene čo je na tom pravdy ? že stačí každá 2-3
  čítal som že sa to nemusí menit pri každej výmene čo je na tom pravdy ? že stačí každá 2-3