... všetko o BMW ...
Jeffri napísal:Martin46 ti určite poradí..
A ja by som volil MEYLE HD :)
technacikk napísal:vďaka chlapci martinovy som písal čakám na jeho odpoveď akú mi ponúkne cenu za tieto ramená
ale našiel som stránku kde ich máju momentálne v akcii http://www.dsauto.sk/product/sk/Rameno- ... -E46-98-05
a môžem sa spýtať to HD čo to znamená ? sú to niejake pevnejšie alebo čo ?
technacikk napísal:takže dneska som namontoval ramena môj prvý dojem po zhodení kolesa bolo "a som v pi*i"![]()
všetko pekne zadeklovane nevedel som ako mam odkrutit tu šrubu zo stredného čapu ale nakoniec som to dal prvá strana mi zabrala asi 1,5 hodky a druhu som mal za 30 minut a išlo sa previesť . No ale ešte pred tím mal som dole dekel zo spodku motora a nenašiel som ani jednu kvakpku oleja nikde všade úplne sucho bolo pekný čistý motor hneď bol deň krajší
a teraz k jazde trošku sklamanie z volantom trasie stále aj keď nebrzdím pri takej 90 citit také jemne chvenie vo volante takže ramena to neboli
neviem budem musiet ist vyvažit kolesa možno to robí bordel ale ako ramena super nič nebúcha nič neklepe hneď sa išlo otestovať mengusovce tatranska štrba(okres poprad určite pozna asi 3 km praznej rovnej cesty ) dosiahnutá rýchlostný 230 dalej ma už strach nepustil bo na konci je zákruta
zajtra sa ide autíčko leštit pridám niejake fotečky
pridám ešte fotku ramien neboli až také rozbite ako som myslel akurát uloženie bolo K.O. čapi boli ešte v pohodke