... všetko o BMW ...
marian 525td napísal:Tvoja sedma vyzera super a tie kola je sadnu. ked si dal 19 je auto vysie? Lebo moje je na 16kach dost nisko a neviem ci dat na18. ci bude vysie.
Fuxxo napísal:fuhaaa 121ky :-) pecka super vyber kolies!![]()
![]()
s tymi 225/40 to bude urcite lepsie, a este podlozky dozadu a trocha k zemi, kusok by stacil.. ale inak super vyzeraju tie kola na tom aute, ani by som nepovedal :-)
runder napísal:na tieto kolá som zvyknutý na 5 a tu to vyzerá tiež zaujímavo :) dozadu si to pýta podložky
Esence napísal:Ako to auto má úplne iný charakter na tých kolesáchMusím ti povedať, že sa staráš ako sa patrí a teším sa až prídem a dáme kafe
... E32 je auto, ktoré si zaslúži aby sa o ňu staralo a malo niekoho ako si ty !
Fuxxo napísal:no vyzera ten predok trocha vyssie, stacili by na predok pruzinky trocha nizsie, tak o 3cm aspon, nech sa to vyrovna so zadkom a bolo by to tip top :-) ale sak uvidis no..
(hlavne ked tam pojdu tie druhe gumy, tak ta fuga sa asi zvacsi este)
germancars napísal:ved prave sam neviem ci to nechat doma v garazi a nakazat otcovi aby na tom raz za cas isli do mesta proste aby chodili aj na sedme ne len na rodicovskom aute. neviem uvidim ak by prisla dobra ponuka mozno ale ak budu ponuky o nicom tak ho urcite nedam prec co to som uz na auticku spravil resp. rozbehol aby sa to pohlo a bolo to tak ako to ma byt sice stale je na nom kopec roboty ale neva.nechaj si ho , je to krasny kus auta .. a mas v8 v 3.0 objeme cize relativne normalny motor..nemusis zivit rozozrane 4-5litre aby si pocul v8tu tisicku co za to dostanes, ta Ti chybat nebude..
germancars napísal:nechaj si ho , je to krasny kus auta .. a mas v8 v 3.0 objeme cize relativne normalny motor..nemusis zivit rozozrane 4-5litre aby si pocul v8tu tisicku co za to dostanes, ta Ti chybat nebude..
Fuxxo napísal:
+1