... všetko o BMW ...
 Bola by ho velká škoda. Radšej si ho nechaj a opatruj. Ale bude mi chýbať v Karlovke
 Bola by ho velká škoda. Radšej si ho nechaj a opatruj. Ale bude mi chýbať v Karlovke 

e32 si necham doma pekne v garazi popripade ju vyradim docasne z evidencie a zacnem pomalicky nakupovat veci na opravu s tym ze auticko by islo na origo Alu nedaval by som tam tie 121 a tak dalej aby bolo take ake zislo z linky ale to su len moje myslienkove pochody ze co a ako ale to predat a uz neviem tak ci tak v rakusku si musim nieco aj tak kupit. A potom ked sa vratim domov z Rakuska budem musiet kupovat nieco a nakolko je problem kupit solidnu e32 a co sa tyka e38 tu by som bral ale uz len Long. uvidim musim si to nechat este ulezat v hlave a uvidim co a ako. Ak pride nejaka solidna ponuka asi posuniem cypriana dalej ale ak nepride zostava doma. Uvidime
  e32 si necham doma pekne v garazi popripade ju vyradim docasne z evidencie a zacnem pomalicky nakupovat veci na opravu s tym ze auticko by islo na origo Alu nedaval by som tam tie 121 a tak dalej aby bolo take ake zislo z linky ale to su len moje myslienkove pochody ze co a ako ale to predat a uz neviem tak ci tak v rakusku si musim nieco aj tak kupit. A potom ked sa vratim domov z Rakuska budem musiet kupovat nieco a nakolko je problem kupit solidnu e32 a co sa tyka e38 tu by som bral ale uz len Long. uvidim musim si to nechat este ulezat v hlave a uvidim co a ako. Ak pride nejaka solidna ponuka asi posuniem cypriana dalej ale ak nepride zostava doma. Uvidime 
pandt napísal:e32 si necham doma pekne v garazi popripade ju vyradim docasne z evidencie a zacnem pomalicky nakupovat veci na opravu
 neda sa to ani porovnat s tym co je v Rakusku nehovorim aj tam sa niekde najde malicka dierka ale nie to co je u nas ze clovek sa boji aby neodtrhol nieco na naprave
  neda sa to ani porovnat s tym co je v Rakusku nehovorim aj tam sa niekde najde malicka dierka ale nie to co je u nas ze clovek sa boji aby neodtrhol nieco na naprave  no a este aby som nezabudol caka nas dalsia vymena oleja.
  no a este aby som nezabudol caka nas dalsia vymena oleja. pri kupe nieco cez 292-tisic teraz nieco cez 311-tisic a to mam auticko od konca augusta
  pri kupe nieco cez 292-tisic teraz nieco cez 311-tisic a to mam auticko od konca augusta