hmmmm, spotreeebaa 30 litrov, staareee, to beemweee to draaaheee a po rozumnych argumentoch nastupi tema TDi, ze to dobre, bo spotreba len 4.78912164612 l a ani o centiliter viac
Ale treba to brat tak, ze bez hlupych ludi by bol svet menej zabavny
Medzitym vsetko dobre prajem s V8ickou (zvuk z pekiel)
no je to bohuzial tak viac menej kazdy to uz v dnesnej dobe berie ze je to neekonomicke, stare, drahy servis, a neviem co este ale mi s tym nic nenarobime
to by som aj ja chcel vediet kolko ich je ale myslim ze ich je celkovo na slovensku uz dost malo a mozno su nejake aj niekde pod plachtou alebo niekde na zahrade pod ceresnou o ktorych clovek nevie
tak mensia aktualizacia pribudli nam kolieska na leto ale este potrebujem dopredu ine pneu takze zhanam 225/40 R19 ak by ich niekto mal resp. vedel kto za zaobera predajom jazdenych gum sem s nim, dalej z Bavarie v Lamaci som objednal komplet spodne listy na dvere, pasik ako je volic prevodovky, nejaku vybavu do kufra ta co je na 5-tich dverach, potom este znaky predna a zadna kapota, no a este zo 7er.cz prednu cast stredoveho tunela v kozi na zvysku kozeneho introsu sa pracuje