... všetko o BMW ...
korado napísal:luxus je ta prevodka, stale zle, aj ked uz zacinam mat podozrenie na volnobeh na motore kazdopadne filtriky pomenis ako nic aj ked neviem nakolko ich mas pristupneluxus, ja som tiež rozmýšľal, že tie filtre by som si aj sám vedel pomeniť...
e38flight napísal:ano pri tom Tcku kde sa mi to rozdeluje som veru skracoval lebo to jednak neslo von a ked hej tak hrubou silou co poskodilo hadicu, tak som ju radsej cvakol o 1cm, a veruze mam v plane vymenit vsetky hadice uz su uplne stiahnute / napuchnute a potrebujem aj vymenit jednu specificku kde je nalepeny nejaky senzor izolackou cista cigancina, viem ze existuje aj taka s otvorom.. len teda kde objednat je otazkaTreba si dávať pozor pri výmene filtrov ked sa povoľuje kovová sťahovacia páska a následne sťahuje už sa mi stalo dva krát vypraskaná hadica pod páskou ... niekedy stačí skrátiť hadicu o 1.5cm alebo časom rovno novú ...
Fuxxo napísal:Dik Fuxxo top cenim, ked bude hotova po mechanickej stranke, mozno raz popracujeme na optickej:-Dparadna robota s tou E39, borec ze si sa pustil do toho
pistacik11 napísal:pfuu, dufam, ze mn tieto problemy v septembri obidu :) inac drzim palce aby sa to podarilo vyriesit urcite budem dalej sledovat