chlape, neponahlaj sa s tym podvozkom, vyckaj kym uschne, nahod 19ky a prejdi zopar km, pretoze ten jom podvozok bude na 17" diskoch tvrdsi ako s tymto stock podvozkom na 19"
takze ak naozaj nechces tvrdost tak jom + 19" nie je cesta

inak tie tlmice KONI FSD som mal tiez namysli, ale obavam sa, ze s cenou sa pohybuju ako nejaky stelovatelny podvozok s tuhostou, no cital som pozitivne spravy, ze zase dokaze velmi pekne eliminovat so sportovymi pruzinami eibach nerovnosti a komfort je velmi pekny, ba dokonca sa e46 na 17kach komusi z ceska zdala komfortnejsia s koni fsd ako so seriovym podvozkom e39 a 18", co teda e39 je isto viac o komforte
na kolko vlastne vychadzaju KONI FSD tlmice na e46 dnes ? niekedy sa to pohybovalo nad 500 eur, co ked priratam aj pruziny tak uz mozme pozerat stelovak +tuhostne stavitelny podvozok ako som pisal vyssie
btw mna to na 19kach s 235 gumamy dost hadze v kolajach a jemnuckych nerovnostiach, som zvedavy co to bude toto leto po urobenej geometrii a lepsimi gumamy (moje zadne boli na kord vyslahane).. cital som, ze dost to dokazu eliminovat dobre gumy a urcite nie runflaty. z tohto mam zatial najvacsi strach, chcem s tym tuto sezonu najazdit o dost viac + vyrazit s tym na dovcu, no mam obavy co to bude robit (pri 100ke som prezival adrenalin na vyssej urovni

)
btw ake stabilizatory myslis ? tie vzperne tyce na podvozku ? z m3 vraj nepasnu, m packet, ze je fajn, ale cenovo sa najlepsie vyplati zobrat z cabria, ma ich hrubsie, no neviem nakolko sa to prejavi po vymene