Nechcem ti do toho kecat .. ale nechce aspon teraz fakt dosporit na nieco lepsie? Lebo investovat teraz do niecoho, a potom znova setrit na novy, mi pride zbytocne vyhadzovanie penazi.
Siel by som aspon do BC racing .. kde uz stelujes vysku auta vysuvanim alebo zasuvanim celeho tlmica do puzdra a nie stlacanim pruziny. Tym padom sa nemeni charakteristika pruziny ale pracuje spravne a stlacenim sa nezvysuje tuhost. Podalsie sa tam da uz rovno nastavovat aj tuhost. A este k tomu si vies aj vybrat tuhost samotnej pruziny. Ak si trosku priplatis, tak uz k tomu mas aj predne odklony .. co nieje vobec zla vec.
Rozhodne to bude nebe a dudy oproti tym akoze stelovakom

Novinkou je tato ponuka:
http://e46.bmwklub.cz/viewtopic.php?p=506229#p506229Vyzera to zaujimavo a v podstate to ma vsetky prednosti spominaneho BC podvozku .. ale za priaznivejsiu cenu

To uz by stalo za prriplatok si myslim

A samozrejme na tuhy podvozok sa da zvyknut .. no na odskanovanie v zakrute by som si teda zvykat ja osobne nechcel.
Konecny vyber je samozrejme iba na tebe .. tak hlavne nech si potom ty spokojny a nech to sluzi co najlepsie

Uz ti dam pokoj

M52TUB28 + M54B30 intake manifold + EU2 | H&R Cup Kit | H&R Stabilisators kit | SS headers | M3 front brakes | Meyle HD RSM's + Z3 r.p. | M3 RTAB's + limiters | Subframe: reinforcement & Powerflex | Eonon D5150 | 18" VMR VB3