takze neake fotky interieru no ziadna slava co sa tyka kvality fotiek no ked budem mat po ruke lepsi fotak tak urcite pofotim a supnem to tu poobede tu supnem fotku namontovaneho xcarlingu a drziaka na mobil namiesto povodneho telefonu ktory je sice stale plne pojazdny no mam ho uz len supnuty v skrinke
no bol som narychlo pri aute tak som spravil par fotiek motoroveho priestoru a umiestnenie spominaneho Xcarlingu a drziak na telefon mozno sa aj iny budu inspirovat tymto napadom umiestnenia
rozmyslam nad xenonovymi hmlovkami je mozne take svetlo vytvorit aj cez LED diodove ziarovky?? lebo sa mi to nepaci ked idem na hmlovkach a svietia mi xenony plus AE takej jemnej modrej xenonovej farby a hnusne zlte hmlovky a tak isto aj zlte parkovacky kazia dojem co navrhujete?? http://www.youtube.com/watch?v=ZuTxDlGUqzs
nemyslel som to tak ze tam dam xenonove vybojky skor mi ide o farbu svetla aby bolo take jemne modre a co sa tyka funkcnosti tak 99% aut pocas znizenej viditelnosti nepouziva hmlovky
no myslim si ze viacej jak moje kriklavo zelene svetla to tahat oci nebude ked mi konecne pridu hmlovky tak ja do nich planujem dat HOD ziarovky ... to splna aj to tvoje kriterium ... horsie je ze ked ich tam das budes ich chcet dat vsade
to je sice pravda no vyskusam to inak policajt ti musi umoznit odstranenie zavady na mieste pokial ju vies odstranit a tak si odlozim ziarovky a keby pindali tak za 5min. ich mam vymenene inak mal som modre parkovacky este na byvalom bmw a nikdy ma nezastavili a to bolo silne modre svetlo