... všetko o BMW ...
PristineShip napísal:to zatisie s tou cokoladou rano urobilo naladu :)
greedyrider napísal:Preto sa to robi zospoduJe tam taká spleť hadíc že je problém z vrchu tú RJ vôbec nájsť a nie to ešte sa k nej dostať nahmatať a už úplný pôrod je odtiahnuť dve desiatky matky, ktoré ju držia. Odfotografoval som teda pár foto od najbližšej po najvzdialenejšiu aby sa dalo zorientovať že kde. Foto je robené pri demontovanom saní.
SakaLaka napísal:Samozrejme ale ja som menil aj žhaviče a a pri tých musí ísť sanie dolu tj. nepojazdné auto :) Jamu síce mám ale ostal by som trčať polkou auta z garáže a to je o ničom a na zemi v týchto teplotách to tiež nie je žiadny rozum tak som zaťal zuby a šiel z hora no :) Vyhol som sa absolútne najhoršej robotee v celom automobilizme (a je jedno aké je to auto) - nahadzovanie šutplastu pod motoromPreto sa to robi zospodu
krtkoZH napísal:Krásne auto. Neveril by som že rozpera môže tak zmeniť pocit z riadenia. Po tých odjazdených kilometroch to vnímaš stále ako rozdiel, alebo to bol len taký placebo efekt? ja dosť bojujem s volantom hlavne v koľajách a tom mám len 205/55 R16... teraz na zimákoch r15 to je v pohode ale na jar to budem musieť riešiť, podozrievam riadenie.
nadro napísal:Môžem potvrdiť aj ja, že predná rozpera autu výrazne pomôže. V kombinácii s dobrou geometriou a šport podvozkom je to veľmi dobre ovládateľné auto, ktoré si drží stopu ako vlak v koľaji.