... všetko o BMW ...
lukas107 napísal:supeeer..len skoda ze sa ten mpaket na ciernej metalize tak straca...najme ten zadny difuzor ani nevidiet ze mas
19palec05 napísal:No je to určite tou brzdou,haluz je ze to robi iba ked svieti poriadne slnko na auto a zohreju sa dane dvere. Najhoršie je to s prednými spolujazdcovimi, odtiaľ som mal tu brzdu začiatkom leta vonku a myslim ze to robi konkrétne ten taky valček po ktorom sa potom kĺže ta plastova paka čo sa vysuva. Ked som ju skúšal srobovakom pohnúť tak ide asi o dva milimetre a vtedy to vrzgne. Myslím si že by pomohlo to kolecko dat dole a lapovacim smirglom to prebehnúť ale je to tam strasne napruzene tak neviem ako nato. Uz v zime to necham tak ale na jar to zase skusim. Samozrejme som tam uz dal rôzne čističe oleje a vazeliny ale vždy jak ostalo teplo to bolo v p..ci.
Inak musim pochváliť mas krásne nabliskane auto
greedyrider napísal:Mimochodom dnes som opravoval obe predné sťahovačky okien na ďalšej e46 pomocou binderiek... zaručená metóda :) A kukal som aj problematiku nefunkčného zadného stierača ( Tour). Nejaké foto... počas hrania sa s páčkou na stierače (prepínanie od seba a k sebe pre zapnutie zadného stierača) a otáčaním kľúča z polohy 0 do polohy 2, + otváranie a zatváranie kufrového okna som došiel na to že motorček funguje ale pohybu stierača bráni samotný otočný mechanizmus v okne pre otáčanie stierača... Bol zadretý... zhodil som stierač aj takú malú gumičku pod ním ako tesnenie ondial som tam nejaké WD ale nezabralo ... Kamoš to blickami nasilu rozhýbaval pol hodinu hore dole ( šlo to fakt ťažko potom ľahšie ale stále to nebolo ono) koniec koncov nepodarilo sa. Chcel som rozmontovať ten samotný otočný mechanizmus stierača v okne ale jaksi už nevydalo času a po odskrutkovaní tuším desiny skurtky to aj tak nešlo lebo je to tam navyše ešte aj prilepené poriadným sajrajtom a nemal som už na to nervy. Len som chcel podotknúť že nie vždy musí byť na vine nefunkčný motorček. Ako prvé som zabudol samozrejme poznamenať že treba skontrolovať poistky čo v mojom prípade boli v poriadku.
SurrendeR napísal:Nebola ta nemenovana znacka TOPRAN? Casovo by ta vydrz sedela. Ale nie kilometrovo. Mne topran ulozenie vydrzallo 8mes. ale km asi 6000..
SurrendeR napísal:
takto dopadlo moje![]()
topran nikdy nikde ani zadarmo. ani viecko expanzky nevedia poriadno spravit aby pasovaloproste cele zle.
greedyrider napísal:To je zlý senSi tak bezcitne vyrezal do tých kobercov? Ja som ich naťahoval jak gumu no hrozne nahouno robota ale ušetril som ich už dva krát zatiaľ a dúfam že ma to už tie lemfordery a B8-čky prežijú
nadro napísal:
skôr si myslím že E36 tam má taký výrez na tlmiče.
greedyrider napísal:Aha. A pri e46 asi šetrili čas výroby tak na výrezy sa vysraliTo je život toto no. Ja som najskôr že šak dám dole repráky ale som zistil že sú tam lepené tak som to len nejak odceril. Mám H-K výbavu tak neviem či len táto výbava alebo každá hi-fi výbavka má to repro v zadu a eešte aj nalepené...