... všetko o BMW ...
Bushido46 napísal:Caves kamo, dnes sme sa stretli v kn /330dTblack/ :), mas pekné auto, a pls, na AngelEyes mi posli link :).
Bushido46 napísal:dakujem Ti :), v cechach som este nasiel na predaj :). S paketom spokojny?
greedyrider napísal:Už sa stalo niekomu že mu vŕzgajú dvere na e46? mne iba pri teplom slnečnom počasí... toto je dôvod... nemá ktosi? je to medzi pántami súčiastka ktorá drží dvere v troch rôznych polohách otvorené - isto ma chápete... Ja to mám prasknuté hoci to funguje bezchybne ale to vŕzganie je trápne jak keby nasadám do žigulika a teraz ide leto a začína to zas. Sa hanbímBy som nepovedal že tá prasklinka to dokáže ale asi áno lebo som to celé utopil vo vazelíne a všeličom inom klzkom a nepomohlo to. Samozrejme bez tej súčiastky dvere nevŕzgajú takže je to isto tým... a sú to zrovna šoférové
greedyrider napísal:Serus. Dlho som tu nebol. Poviem Ti teda že to voľným okom temer nevidieť tú prasklinku fakt som si ju tam skôr domyslel ako videl. A aj to po úplne dokonalom odmastení a vyčistení. Kašľať na ňu. Som celú brzdu ebel do šrotu po tom čo som nahodil fungel origo BMW brzdu a prestalo to :) Už som aj zabudol aké trapasy som zažíval v teplom slnečnom počasí keď som otváral dvere pre nastúpenieSranda čítať vlastný profil po trošku dobe...