508 508 km zatiaľ ... Zadná náprava už hodne lietala a nebolo možné geo ani riadne nastaviť a ak aj hej tak po pár km jazdy bola zas rozladená. Diely už asi rok doma a konečne som si na to našiel po troche čas. Presne 2 mesiace som puntičkoval, pieskoval, lakoval, objednával, menil, lisoval, študoval TIS, študoval ETK, ohýbal, odvzdušňoval premazával, zháňal no a dúfam že mi zadná náprava poslúži ďalších 500 000 km

Pri tej príležitosti zasa nový separátor ako vždy po 100 000 km už u mňa tretí krát. Nový olej DIFF a nový olej 6q prevodovka tak isto už tretí krát. Kompletný preplach brzdovky vrátane spojky a odvzdušnenia brzd pomocou ISTA D. Taký fajnovučký brzdový pedál nebol ani 7 rokov dozadu a 300 000 km dozadu a na spojke sa už nestáva že niekedy keď situácia vyžadovala rýchlejšie preradenie tak som niekedy cítil dotyk zubov... teraz spojkuje jak má a rýchlosti tam padajú totálne čisto. No a klasika filtre olej. Neviem či som to tu už spomínal ale posledných 250 000 km fičím na Magnatec diesel 10w40. Filtre ako kedy podľa nálady buď MANN alebo Knecht/Mahle každých 15 000 km zhruba. Mann robí poslednú dobu tú radu filtrov s označením FP čo sú s nejakou BIO prísadou tak prečo nie. Brzdovka ATE DOT 4 nízkoviskozná. Oleje diff a manuál prevodovka sú odfotená na prvej strane. Lakoval som základom Galvinolom a potom Alkytonom 2 vrstvy medzi ktorými bol odstup 16 hodín minimálne jak píšu v návode... Silenbloky drtivá väčšina prvovýroba LEMFORDER čo šli objednať a čo nešli už tak originál BMW. Všetko natikané momenťákmi a siláče utiahnuté samozrejme až keď som dal auto na kolesá a sadlo si to meter hore dolu tak potom. A kopec detailíkov z BMW nejaké držiaky brzdových trubiek a a čo ja viem čo ešte. Keď tam nebola už komplet zadná náprava tak som to vyfúkal ochranou podvozku tak jak som to urobil aj keď som mal dolu kardan. Myslím že už mi nikto nepomôže... je to ťažký vírus ale neľutujem to.