Taak oslavujeme dalsie jubileum, 340 000 km!!! Auticko je uzasne, spotreba na letnych mi klesla na 6,3 dlhodobo :)
Pred tyzdnom uz som myslel ze prisla katastrofa a najazd sa ukazal, lebo zacalo mi auto cukat, jemne ako keby vynechavalo, malo medzery pri pridavani plynu a na volnobehu zacalo mat nepravidelny chod. Piatok mi nakoniec a zdochlo na volnobehu, nastastie ma zahranil TT-SIMIK ktoremu chcem VEEELMI podakovat ze mi o deviatej vecer v tme prisiel s diagnostikou pomôct. Pocas "vysetrenia" mi uz auto pravidelne zdochynalo aj na volnobehu aj pod plynom, takze bolo to naozaj na poslednu chvilu ze dosiel, po dlhej diagnostike, a strachu z toho ze co vsetko uz bdue treba menit, s tym ze auto nebudem moct pouzivat do prace na par dni, dosiel pan "doktor" na to ze islo o posraty jeden konektor, pohol som kablikmi a zrazu auto malo zamatovy chod :) Tak problem vyrieseny a Pondelok sa slo do servisu, opravil mi to vymenil konektor, a este sa budu menit podtlaky preventivne buduci tyzden.
Auto kazdy den pouzivam cca 200km takze musi byt tip top.
Okrem toho zatim robi vybornu sluzbu a nemienim ho vymenit za lepsie a novsie lebo nic viac co mi toto auto poskytuje nepotrebujem.
Inak na 18" to nieje vobec ani take tvrde a neprijemne ako som sa bal, dokonca aj po bratislave sa da, samozrejme oci mam ako sonar a skumam diery