... všetko o BMW ...
Wictor58 napísal:Na fešakovi vyleštene predne svetlomety a vymeneny prevodovkovy olej a filter. Najazdenych 4500 km a absolutna spokojnost pri priemereke +- 8,5l.
Kedze zima klope na dvere tak zacinam riesit letne obutie![]()
. Momentalne na leto je obutie Style 32 18palcove a budem potrebovat kupit len zadne gumy ktore su totalky. Kedze som na letnych najazdil iba par KM a museli ist dole kvoli zjazdenosti a rovno tam sli zimaky tak neviem velmi porovnat ci je to na mna prilis tvrde a ako to najmä trpi na nasich uzasnych cestach
ale viem ze tieto 16ky zimne su ako papucky a pohodlie je skvele, avsak je to az prilis makke v zakrutach a nevyzera to ani velmi krasne
Kebyze nemusim kupovat letne gumy dozadu tak by som si to najprv vyskusal a potom sa rozhodoval ale takto sa bojim ze zbytocne vyhodim peniaze a aj tak budem nakoniec chciet nieco ine. Preto velmi silno uvazujem nad kompromisom 17" a styling 66 ktore sa mi na tomto aute neskutocne pacia, i ked to uz niesu 18"ky no
![]()
Preto by som sa chcel spytat ludi co maju skusenosti s 18" na E39 hlavne na to ci podvozok velmi trpi a pomaly kazdy rok ho treba osetrovat pri kvalite nasich ciest alebo ani nie. Nemam problem s vacsou tvrdostou, a sediet budu rovnako aj 17". Hlavne ta udrzba ma trosku strasi.