Ako už býva zvykom prišlo na ďalší servis či bežnú údržbu

Teraz sa na rad dostali silenty motora. Bývalí majiteľ vymenil iba pravý silentblok, keď som ľavý opticky kontoloval bol tak povrchovo popraskaný, tak som sa pomaly chystal na jeho výmenu, ale vždy bolo niečo prednejšie a hovoril som si ze toto má ešte čas. No keď som ho menil skoro som odpadol

Bol úplne roztrhaný na 2 časti. Zo spodu to nijak nebolo vidieť a z vrchu tak isto.
Vždy keď som prudko dupol na plyn z miesta auto tak nechutne zarezonovalo, ale vždy som mal pocit že to ide z prevodovky, tak som myslel ze hydromenič KO, šak aj tak pojde prevodovka von. Pritom žiadne výrazné vibrácie do interiéru som nepociťoval. Pri vypnutí motora autom zatriaslo ako keď zhasína kamión

Pripisoval som to absenci škrtiacej klapky a vždy som závidel 160kw motorom ich hladučké zhasnutie

Teraz po výmene popičofka, aj vibrácie nulové aj zhasínanie jemnučké v rámci možností

Chcel som Lemforder, ale ľavý som nenašiel nikde skladom, tak som objednal SWAG, čo nakoniec nebol skladom a skončil som pri Corteco, za 52€.