... všetko o BMW ...
rixo napísal:fakt to necítiť ? hm škoda.. čiže naozaj už len rozpera dozadu a strongflex čo
rixo napísal:tak ja už štelovák mám tak to by asi chcelo aj xbrace aj stabíky aj strongflex aj obe rozpery aby bol citeľný rozdiel..... koľko môže vydržať km taký bežný štelovák ? jak napr moj JOM ? kedy spoznám že už to je dojebané a treba nový ?
boomer:od kamoša, on ich mal v tej kii čo mám na videu v podpise a biele pochybujem že zoženieš toto sú také light race/drift sedany, to čo hľadáš ty bude niečo na štýl že to je nejaká replika športovej sedany ale dávajú si to leštenkári...pochybujem že by normálne okruhové sedany mali bielu kožuTieto sa volajú sandtler dakar, skús pozrieť inzeráty, ak ich kúpiš daj si ich prečalúniť na bielo :-)
sú naozaj výborné, ako som už písal odjazdil som v nich asi 5 hodinový tréning takmer v kuse a žeby som bol nejaký rozlámaný to nemôžem povedať....zase musím pripomenúť že u mňa je tento prah dosť posunutý hlavne z motorky ktorá bola tvrdá naozaj moc, tak že na to sa žiadna racekára na unibaloch nechytá![]()
pre mňa sú komfortné, pre niekoho to môže byť doska.....
treba skúsiť....veď si z TTkraja tak ked ich niekedy budem mať nahodené tak môžeme dať stretko