Tak mansi update, mam doma nejake diely tak som vymenil zadne brzdy komplet znacky ATE Power Disc plus platnicky ATE, a tak isto aj komplet rucnu brzdu, bohuzial som mal cas len na zadok kedze tam boli urcite problemi ktore trvali cas..co sa tyka silentblokov chcel som sa do toho pustit ako do prvej veci, lenze sa mi nepodarilo povolit vobec sroby

kedze mam doma len take bezne naradicko, skusal som aj predlzovaky ale nic bal som sa aj ze to strhnem..mam v plane ist do nejake servisu kde mi to povolia a nasledne daju naspat a potom doma by som to mal zvladnut uz doma aj sam. No a co sa tyka spominanych kolies, tak prve co som mal na ruke boli BBS RK, bohuzial typek to mal dako na haku riesit tak som sa vykaslal na to aj ja a dalsie boli moje oblubene a asi najlepsie kola na e36 BBS RC 302/3 tie by som zobral na 100000% lenze to boli R18 a v zadu 10j cize nehrozilo aby som to obul a tak isto som nechcel vytahovat lemy a ani kupovat stelovak koli doladeniu..skoda boli za dobru cenu a este aj majitelka bola ochotna a chcela mi ich bud doviest alebo poslat postou..no a tak sa nasli sice celkom obycajne lachko dostupne ale na e36 stale pekne styling 32 8j ktore boli aj blizko aj za dobru cenu tak som nevahal a zbehol po ne. Su na nich 205/40 gumy a ako vsetci vieme treba tam vymedzovacie podlozky bol som ich aj zobrat lenze typek v servise co to kukal sice nasiel spravny rozmer na koleso ale na naboj sa to uz nedalo dat..cize zbytocne vyhodenych 20ecok a auto je bez nich..akoze neni tam velka medzera medzi nabojom a kolom ale budem to musiet vyriesit..dufam ze sa zatial nic nestane 😇