Keď som to doskladala a celá natešená som sa chcela íst povoziť, 10 metrov od domu tricka skapala. Naštartovala som a po 5 sekundách volnobehu znova skapala. Chcela som naštartovať znova ale už len točil štartér a nenabehla. Super, zas niečo..

Síce mi svietila rezerva, nezdalo sa mi, že by mi došiel benzín. Aj tak som ale išla pre benzín na pumpu.. Skúšam znova a nič. Zrazu prestalo ísť čerpadlo. Poistky v pohode, relátko tiež. Tak som vybrala čerpadlo a skúsila ho dať napriamo, fungovalo tak som ho dala naspäť. Nevedela som prísť na to, čo sa deje. Skúšala som všeličo možné a čerpadlo stále nebzučalo. Skúsila som znova vymeniť relátko a čerpadlo začalo bzučať. Hurááá.. tak idem to nakopnúť ale tricka neštartuje. Len točí startér..Znova som vyskúšala asi 300 vecí, všetko obliala benzínom ked som pozerala či ide benzín do rampy

... nakoniec som zistila, že len som zapojila naopak konektor ked som vyberala čerpadlo
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
.. Konečne som sa teda chcela ísť previezť. Štartér zrazu netočil, vybila som baterku pri všetkých tých pokusoch

.. 36tka požicala baterku a tricka KONEČNE naštartovala a mohla som sa íst otestovat prevarené tehlice.. Kým som dávala baterku naspäť do 36tky, a nechala naštartované (asi 5min), prídem k tricke a čo nevidím? Pod ňou najväčšia mláka

To už ani nie je vtipné.. To auto je vážne prekliate. Jednu vec vyriešim a za pár minút niečo ďalšie. Prasklo mi kúrenie
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
Bolo mi to jedno, nech si tečie koľko chce, nemože sa prehriať kým prídem do mesta na wapku a umyjem si konečne auto
Pocit z jazdy bol neskutočný.. Po asi dvoch mesiacoch som sa konečne previezla v mojej láske, konečne cítila tú jej špecifickú vôňu.. (k tomu ešte vônu chladiacej, ktorá mi zatekala dnu pod pedále

)
Cestou domov z wapky, som dostala defekt

Nejako som prišla k domu a keď som sa na hlavnej ceste pri dome otáčala, tricka skapala. v strede cesty, paráda... Pozriem pod kapotu a naštastie sa len plusko na baterke odpojilo, slabo som dotiahla... Keby to bolo niečim iným, uz sa fakt naštvem. Pochybujem, že mi niekto vôbec uverí, že sa mi toto s tým autom deje ale nie, fakt si to nevymýšlam

......
Na fotke je defekt a ako mi to skapalo v strede cesty.. Ten pás kvapaliny je chladica, ktorá vytekala kvôli tomu prasknutému kúreniu