predne brzdove platnicky vymenene za ate ceramic od martin46, + cidla aj vpredu a vzadu.... konecne mi nesvieti kontrolka opotrebenia

este ich musim zabehnut.... dalej som pri vymene premazal vodiace koliky, rozpohyboval piestiky, pod platnicky isla medena vazelina proti piskaniu....a strmene+adaptere som prebehol drotenou kefou nech zide prach zo starych platniciek... aj ked boli pieskovane pred zimou...
dalej mi od gaspa dosla kompletna sada silentblokov strongflex + 2ks na tycky stabilizatora tych najtvrdsich zltych sport 90 sha....
v najblizsej dobe pojde cela zadna naprava von, vsetko sa opieskuje , odhrdzi nanovo natrie.... pomenim brzdove hadicky, plechy pod rucnu brzdu... zgeneralkuje sa diferak a nahodi sa samosvorna vlozka.... aktualne riesim uz aj hydraulicku rucnu, chcem nafarbit a zgeneralkovat aj zadne brzdy... a este aj zavarit dieru vzadu v prahu + interier vzadu pojde von a pribudne klietka...
no mam par otazok: 1. kto vie ako sa nastavuje zubova vola na diferaku ? uz som cosi prestudoval na driftoch v kosiciach som sa rozpraval aj Marosom blackmw, pytal som sa roznych mechanikov...no nikto mi neodporuca vyberat hrusku a nastavovat to doma...a ja praveze potrebujem z mojho diferaku na compacte vybrat hrusku dat na nu nove loziska + dat nove loziska na samosvornu vlozku a vsetko zlozit...co som sa dozvedel - vraj tam musi byt taka vola aby mi nepotrhalo noviny..(tak nastavovali volu na tatrach) alebo druhy sposob... ze sa to nastavuje tak ze sa ozubeny tanier nafarby a hruska sa dotahovanim sroby nasteluje tak aby zuby zaberali v strede ozubenia... a ze tam musi byt urcita vola lebo ked sa diferak ohreje, roztiahne sa a zuby sa mozu zahryznut do seba alebo zacnu hucat loziska lebo zacne odtlacat tanier alebo hrusku...... celkom dost som sa dozvedel aj z tohto
http://www.gazklub.cz/diskuze/viewtopic.php?t=3847 len by som potreboval konkretne skusenosti s diferakmi bmw....
a 2. otazka: cim natriet napravu ? niekde som cital ze dobry je alkyton len ze je dobre pod neho dat zaklad galvinol.. niekde ze hammerite... ake mate skusenosti s tymito farbami ? ja sa do farieb vobec nerozumiem ..