... všetko o BMW ...

... inač  je dokonalá
  ... inač  je dokonalá  

plus jedna fotka interieru...
 plus jedna fotka interieru... a ešte nová vodna pumpa lebo začalo prepúšťať asi cez ložisko na oske... toť asi všetko
 a ešte nová vodna pumpa lebo začalo prepúšťať asi cez ložisko na oske... toť asi všetko  

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
 pod na vychod na tie naše cesty a budeš mať o mesiac aj ty take... to je dačo nenormalne po zime katastrofa...
 pod na vychod na tie naše cesty a budeš mať o mesiac aj ty take... to je dačo nenormalne po zime katastrofa...S.a.L.L.y napísal:noo vidno že si od zapadupod na vychod na tie naše cesty a budeš mať o mesiac aj ty take... to je dačo nenormalne po zime katastrofa...

plus utrel aspoň kilo prachu pod zadnou doskou... v kufri som vyčistil tie bočne koberce, založil poriadne čerpadlo lebo guma nedosadala a preražal zapach od benzínu a vyrezal som nový podklad z linolea, teraz to v kufri vyzerá ako v obývačke s plavajúcou podlahou
 plus utrel aspoň kilo prachu pod zadnou doskou... v kufri som vyčistil tie bočne koberce, založil poriadne čerpadlo lebo guma nedosadala a preražal zapach od benzínu a vyrezal som nový podklad z linolea, teraz to v kufri vyzerá ako v obývačke s plavajúcou podlahou 
S.a.L.L.y napísal:aftičko je hotové, vymenené tesnenie pod hlavou, novy olej, sviečky, došla vrtuľa spolu so saharou, ďakujem "3_Mato" no už len teplý víkend a ide sa prezúvať na leto

icecold napísal:víš, že takhle viscospojka se nesmí pokládat? protože, ty dvě kapaliny v tom se můžou promíchat a spojka může přestat fungovat, nejlepe pro ní bylo, kdyby stála na stojato a když ne tak nadruhou stranu závitem nahoru
 ale dik za radu
 ale dik za radu  
 na fotke vyzera blbo bo neni natiahnutá a ešte fotka z dnešného umývania
 na fotke vyzera blbo bo neni natiahnutá a ešte fotka z dnešného umývania  a ešte sa dneska vymenil olej v prevodovke
 a ešte sa dneska vymenil olej v prevodovke  vyšlo ho asi pol litra z 1,25L
 vyšlo ho asi pol litra z 1,25L