... všetko o BMW ...
 cesta ked niekto pozna od Sobraniec do Michaloviec na useku od Zavadky do Lučok cez lučansky hrunok
 cesta ked niekto pozna od Sobraniec do Michaloviec na useku od Zavadky do Lučok cez lučansky hrunok 

ale do KE sa neda isť normalne... priliž hustá premavka, najlepšiu spotrebu s plným autom aj kufrom som spravil asi 12,5 ale dargov samozrejme plny kotol na 3-ke, azda ma neobehnu nejake oktavky passaty
 ale do KE sa neda isť normalne... priliž hustá premavka, najlepšiu spotrebu s plným autom aj kufrom som spravil asi 12,5 ale dargov samozrejme plny kotol na 3-ke, azda ma neobehnu nejake oktavky passaty  a ked som do KE dupal od Sobraniec tak mi to vyšlo na 13,5 14 litra
 a ked som do KE dupal od Sobraniec tak mi to vyšlo na 13,5 14 litra  teraz su už aj otačky trochu doladené, potenciometer na klapke bol trochu posunutý aj viacej žral a zle to prehodnocoval, nefungovala ani motorova brzda, ale raz som šiel sam z KE domov kľudne pianko 50/90 smozrejme dajaka obehovačka s magorom čo si myslel že mam 1,8
 teraz su už aj otačky trochu doladené, potenciometer na klapke bol trochu posunutý aj viacej žral a zle to prehodnocoval, nefungovala ani motorova brzda, ale raz som šiel sam z KE domov kľudne pianko 50/90 smozrejme dajaka obehovačka s magorom čo si myslel že mam 1,8  tak ma to vyšlo na 11,3 myslim
 tak ma to vyšlo na 11,3 myslim

ale pri 4ke tak na 25 stojí
 ale pri 4ke tak na 25 stojí 
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
 tak musim zhanať veľký...
 tak musim zhanať veľký...