... všetko o BMW ...
aj ked je to neobjektivne, tak E32, E34, E30, E31 boli posledne kvalitne "zapadonemecke" auta a najkrajsie:)))
jararak napísal:valer, tak to je ta co si ju inzeroval? tu si pametam, ta mala tusim disky vzor95, keby som vedel ze vzisla od teba tak sa udrem po vrecku a spravim si radost (a teraz by mi strasili na dvore uz asi 3 auta ;D

vintage napísal:Skoda ze na Slovensku je tak malo takto zachovalych e34. Vacsinou vidim v inzeratoch len spinave rozpadnute tuzingove haraburdy. Pohravam sa s myslienkou ze by som vymenil nejaku e34 za moju e39 ale vsade je to bieda...tie auta vyzeraju stale krasne a oproti e39 ovela mohutnejsie.

u mna naj co sa da na E34 obut.tiez sa snazim dat dokopy 535 ale este nejake drobnosti treba dorobit.
  u mna naj co sa da na E34 obut.tiez sa snazim dat dokopy 535 ale este nejake drobnosti treba dorobit. 
											](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) veľa štastných km
  veľa štastných km  
 začal tiecť radiátor kúrenia, čo je klasika v E34 ako som čítal. Tak som sa dal do rozoberania, nič zložité, všetko perfektne riešené, radiátor sa vymenil, ďakujem "PATO_SN" za náhradný no ako naschval keď sa niečo dodžube, tak nech poriadne
  začal tiecť radiátor kúrenia, čo je klasika v E34 ako som čítal. Tak som sa dal do rozoberania, nič zložité, všetko perfektne riešené, radiátor sa vymenil, ďakujem "PATO_SN" za náhradný no ako naschval keď sa niečo dodžube, tak nech poriadne  auto začalo tlačiť vodu z expanzky, prehrievalo sa, a tlačilo vodu do oleja... nasledná kúpa sady tesnení pod hlavu, veko, zvody, sanie a postupne rozoberanie
 auto začalo tlačiť vodu z expanzky, prehrievalo sa, a tlačilo vodu do oleja... nasledná kúpa sady tesnení pod hlavu, veko, zvody, sanie a postupne rozoberanie  tiež pohoda žiadne komplikácie okrem poslednej šruby na zvode v dolnom rade pri 6 valci, trebalo si vykrutiť ruky
 tiež pohoda žiadne komplikácie okrem poslednej šruby na zvode v dolnom rade pri 6 valci, trebalo si vykrutiť ruky  momentálne je auto ešte stále nepojazdné, hlava je v servise na kontrole... zatiaľ nejaké fotky:
 momentálne je auto ešte stále nepojazdné, hlava je v servise na kontrole... zatiaľ nejaké fotky: 

rene525i napísal:Velmi pekna nevydi sa ich vela......

velmi pekné auto
 velmi pekné auto