Da sa, ja som mal cez full speed kabel napojeny iPod 160GB. Mal som ho v odkl. skrinke a nestaral som sa on. Dokonca sa mi zda, ze USB kabel je sucastou balenia, a ak nie je, tak sa da za par korun objednat.
skoki napísal:
Ahoj, da sa na ten alpine pripojiť nejake zariadenie cez USB?
trosku som zase postupil dopredu, radio je doma, umiestnene bude v kastliku pod volantom, vcera som ho tam "narval", este to budem musieť zkrasliť ale dolezite ze tam už je. Medzitým som zacal upravovať stredový panel, vyrezal som zapalovač + musim dokončiť cele posunutie a upravenie pôvodneho popolníka tak aby sa mi tam zmestil panel radia. Tento týždeň by som to chcel dokončit a pustim sa aj do napajkovania kablov na prepojenie panelu radia s radiom samotným.
budem sem priebezne hadzat foto čo všetko rozrežem a zničim
...paradicka!Bude to urcite super,hold do e46 sa nehodi nic ine okrem origo vzhladu
Môžem yebať tie vaše dymiace diesle s kruťákom jak kamión.. Novšie nie vždy musí znamenať lepšie.. e46 323i ex e91 330xi N52 e92 335xi N54 g31 540ix B58
Ahoj, tak konečne vidim poriadne radijko, tak to ma byť !!! , ale nezabudni, že z toho radia dostaneš poriadny zvuk vtedy, ked si kupiš aj poriadne repraky.
Drac1k: hej to je presne problem ze sa tam radio beznych rozmerov vobec nehodi...
BMW E46 318: urcite pojdu aj ine predne repraky zatial dvojpasmo v pasive na zosik neskor by som chcel ist na aktiv a mozno aj trojpasmo ale to je naozaj az v dalekej buducnosti
dedo1: diky, po dnesku neviem ci som si nezobral velke susto
zase som pokracoval myslel som ze to vsetko rozdrbem... nejako sa nedarilo.
najprv som z panelu spodneho kastlika musel odrezať drziak lebo by zavadzal panelu radia
potom som ho posunul dalej a prilepil dvojzlozkovym lepidlom na plasty
potom som sa pustil do radia, som zvedavý či ešte bude niekedy hrať Kedze bude radio a predny panel daleko od seba, potreboval som ich prepojiť kablom. Kupil som nejaky PC kabel s veľa žilami. Rozrezal som ho a na jednej strane som ho zabudoval do radia a nasledne znútra priletoval k prednej strane radia. Druhy odrezany kus budem este letovať k prednemu panelu radia a nasledne ich v aute spojim. Myslel som ze to bude v pohode az kym som nezacal pajkovať, robil som to asi druhy krat v živote a uz asi viac nebudem strasne nervy som na to mal. Pripajam foto...
postupne pokracujem, aktuálne mam prerobený a uz funkcný kastlik na panel radia. Zajtra by malo byť lepidlo vytvrdnute a vytmelim to aby to vyzeralo normálne. Cez víkend by som chcel začať s tlmením dverí.