tak som zase trosku popracoval, aktualne vymenene všetky žiarovky v interieri za biele LED, taktiež mam už aj hmlovky led. Dopredu som dal 25mm podložky takže tam mam 9x19 et 23, vzadu som vykuchal a vyrezal vnutorny plast v narazniku, odstranil som sponu a srob na držanie naraznika a nahradil to samorezkou (dokonca mi ten naraznik lepsie drzi ako tou sponou). Takže sa mi zmestila na jednu stranu 15mm podložka a na druhu 20mm. čiže zadok je na jednej 10x19 et25 a et30. mam len nejake chabe foto z telefonu
tak, akurat som sa vrátil zo zrazu na Babe a chcem sa podakovať za veľmi milé prekvapenie že dedušo vyhral 1. miesto show & shine inak este pred zrazom som na zadne svetla nalepil bledsiu cervenu foliu a konečne sa mi to paci :-), taktiež som nastriekal ladvinky a všetky naraznikové a dverové lišty do farby karoserie a trochu vyleštil a navoskoval lak, pripajam aj nejake foto zase iba mobilom, hlavne ze mame doma zrkadlovku
Diky , ono je to jednoduchsie na facelifte, lebo tam je bixenon a teda neprides o dialkove, na predface pokial chces dialkove, musis to prerobiť, teda by si aspon mal...