jasne, sak som pisal že pri tak extremnom znižení je to jedno, ale pokial niekto kupuje ten podvozok a nechce ist uplne dole tak to neodporučam, nakoľko sa to spravalo velmi divne a absolutne sa to nechytalo na to čo som tam mal predtym
Chalani nechceli by ste sa vyhrať aj s mojím autom??? Keby sa dáte do kopy s fuxom a vezmete do parády moju hrču tak si to veru neviem predstaviť, krásne auto fakt
ale neni taky problem spravit popici karu za malo penazi myslim si ze za 1500€ by ta E91 vyzerala milionkrat lepsie, nejake kola lacny stelovak a par detailov a je to vybavene.. :-)
dnes som trosku pracoval na dedušovi v pondelok sa vrátil z laku, striekali sa obidva zadne blatniky, jeden lebo pukla farba pri vytahovani a na druhom bol kusok hrdze v rohu, plus predny lavy blatnik sa menil cely lebo lem bol chyteny a pravý predný blatník sa tiez lakoval lebo som tam mal skrabance, ale stacilo spraviť iba zastrek. Trochu som sa toho bal ale je to spravené perfektne, nenasiel som prechody, ani jeden stekanec a aj odtien sedí perfektne. Tak som to dnes zase zosroboval dole lebo ked som to niesol klampiarovi musel som to zdvihnut. Plus som vymenil AE kruzky za biele LED a prelestil svetlá. Teraz tam mam xenony seriove 4300K neviete ake tam mam dať vybojky aby bolo svetlo rovnake s kruzkami? len tak odhadom ma napadlo ze asi 6000K ale bol by som rad keby ma v tom niekto ubezpečil Zatial tolko a postupne pokracujeme :-)
Naposledy upravil/-a skoki v Štvrtok, 2. Mája 2013, 20:32, upravené celkom 1 krát.
este dam jedno porovnanie. Ked som prvý krát nahadzoval disky, jeden zadny som dal na auto a zabudol som ho z vnutra navoskovať, nechcelo sa mi to zhadzovať dole tak som to nechal tak. Dnes som disky mal zase dole a isiel som ich cistit aj z vnutra a ten nenavoskovaný disk som cistil tolko ako vsetky ostatné spolu. Je to obrovky rozdiel v udrzbe. Urcite odporúcam voskovať aby som spravil aj trosku reklamu pozuvam vosk na disky Chemical guys