Nedeľa, 30. Júna 2013, 22:21
ja som mal v starom aute, presne toto radio, a iPOD cez fullspeed kabel, a neriesil som nic ine. Zostava bola myslim ze viac ako slusna, a dobru MP3 a cd je rozdiel. Nie vzdy je velky, zavisi od zanru, kvality povodnej nahravky a pod. Ale je. No v aute za jazdy je to nezmysel riesit, pretoze ruchy v aute spolahlivo skryju vsetky detaily. Na mieste to je pocut, ale za jazdy je to takmer nepocutelne. Osobne by som siel cestou full speed kabel, 40+GB Ipod, a mas po starostiach, raz za cas vytiahnes ipod z kastliku, zosynchronizujes nove skladby v kniznici, a mas pokoj na par mesiacov. FS kabel umoznuje totiz nie len ovladanie priamo z radia, ale aj nabija. Ak sa chces vyhnut kope CD v aute je to najuserfriendly, a easytouse kombo. Skusal som viac variant, ale toto MNE vyhovovalo najviac. Ipod sa da kupit za 5 korun uz, moze byt hocijaky stary, vyberies podla velkosti HDD, Baterka a pod, ti moze byt jedno, a zvukovo je to tiez velmi fajne/porovnaval som cd vs. 320mp3 z ipodu/, takmer totozne. nie uplne, ale dostatocne blizke na to aby som neriesil CD po aute. Aj ked par som ich vozil, ale pouzival som ich len ked som chcel machrovat "ako super mi to hra".
predpremiera pre exkluzivnych mystery shopperov