Nebojte sa, jazdit sa bude este dlho dlho cize aj pisat bude o com
Dnes som potreboval ist do roboty a baterku z nej som mal v e36ske. Vravim si ze mam doma 110Ah tak ju vezmem ved som ju tyzden nabijal. Ako prvy fail bol nefungujuci vytah (6. poschodie) a tak si vravim ze ked ju milujes.. Trepal som sa teda s tou 110nou co ma asi 110 kil dolu az dozadu k autu, auto samozrejme na deadlocku bez baterky cize som ju dozadu musel napchat cez predne dvere
Otocim kluc s ocakavanim vrtackoveho zvuku a naskocenia a ono nic iba VHU... kontrolky zhasli vsetky, baterka bola KO, v ocakavani ze sa mi to snad len sniva som kluc stale drzal v polohe start ked naraz az o par sekund dalsie VHU nejako zazrakom sa to pomaly rozbiehalo az nakonec ten monstrozny start tak som si vydychol, siel som aj pre tu druhu baterku z e36 ze ju dam paralelne k tej 110. Vytocim volant a len VZŽŽŽ jak ked v serve neni olej. Idem to reku pozret a jak vystupujem kukam ze sak pod autom kaluz oleja

No nic tak som tam dolial zvysok CHF11 co som mal v kufri a vyrazil.. Zrazu ze tür ofen kukam do spataku ze aha zadne.. Tak som sa tam naciahol, zavrel a oni sa zas otvrili tak som zastavil, kukam ze aha, klasika e32 zamrzol zamok a nejde zavret. Fakt sa mi nechcelo davat dole tapacir atd tak som snima zacal buchat a asi na 540000. krat sa zavreli a mohol som ist.. No evidentne to neni daily car ale ked ju milujes.. Tak jej das aj umyvarku a ono z nej je normalne lestenka

K tomuto poprosim dalsiu pamatnu tabulu, za tych skoro 6 rokov co mam docinenia s autami som bol v umyvarke.. no mozno tych 6 krat