... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 23
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
F!z:k
Autor témy
Auto: E36, E32
Kraj: Bratislavský

Re: [e32 740d] - d for drift - dents repairing tutorial

Sobota, 4. Januára 2014, 01:34

Tak zase story.. :D

Nedavno jak som ten vyfuck dotiahol po zemi domou a nasledne ho opravil, bolo mi divne preco je stale dost nizko.. Aj ked som siel cez vacsi spomalovac tak skrkal stale aj ked uz bol prichyteny. Vravel som si ze to cele treba prerobit na ruru nech to neni take tazke a nevisi to. Co som dnes ziscil, som vsak necakal.

Reku idem sa previezt. Siel som do garaze prezut kolesa ale pred odbockou do garaze blikali policajti tak som preventivne zabocil o ulicku skor, vypol motor, zhasol no jak cooldown v NFS. Uz od minula daco skrelo o kardan, vravel som si ze asi len zas daky blby plech tak som to neriesil. V cooldowne si vravim, ze to zatial cez kontrolnu dieru vedla radiacej paky checknem. Moj pohlad vyzeral asi takto:

index.php20110724-22047-58b7hk.png
index.php20110724-22047-58b7hk.png (6.56 KiB) 1289 zobrazení

Ked som zbadal, co sa udialo. No viď foto :D

Obrázok

Pre tych, co si nahodou nevsimli tak z drzaku prevodovky je vytrhnute!! miesto, kde ma byt silent prevodovky. Tymto prestavam byt zastancom silonovych silentov :D Mozem teda z vlastnej skusenosti povedat, ze je to na 3,14ču. Uz od zaciatku sa mi to nepacilo ale bolo to riesenie zadarmo tak som na to aj doplacil :D Stocil som to teda cez kolaje domou, kde ma o 200 metrov zastavili policajti, ktorych zaujal moj "poriadok" v kufri, absencia vsetkoho okrem palubky, volantu a dvoch sedaciek, kriva SPZ atd.. No dali mi radsej fuknut kedze som na vsetko mal trefnu odpoved a ked zbadali 0.00 poslali ma dalej :D Dosiel som teda za dom a...

Na druhy silac som cez kontrolnu dieru nevidel a bal som sa, ze je ulomena ta vidlicka na prevodovke tak ja ryychlo som z kufra vybral kartony a o polnoci zacal na mokrej ceste rachotit na ulici s jastericou aby som si mohol lahnut pod auto, kde sa moja katastroficka predstava stala realitou. Druha strana vyzera takto, no amen tma sodoma gomora ku®va πča prevodovka moze ist dole a treba tam daco vymyslet :D :D

Obrázok

Este BTW, ten vyfuk bol tak nizko preto, ze je cely motor teraz nakloneny dozadu a prevodovka lezi na drzaku :D
Preco je havran ako pisaci stol?
Obrázok
Obrázok

Dendo
Auto: E30 325i

Sobota, 4. Januára 2014, 02:56

Hoši to je ne-u-vě-ři-tel-né! Nemohol byt ten drzak uz nejak nacaty? :D
Dorifto, repairo, dorifto. The way of the sideways samurai!
E30 M52B25DET
Obrázok

Wanted
Auto: 5 metrova pi*ovina
Kraj: Nitriansky

Sobota, 4. Januára 2014, 08:53

Ja umrem :lol: este hod do plena tie odpovede policajtom to by som si ozaj cekol, ako niekto odide len s fukanim :D
E60 https://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/lci-edition-t121863.html
E32 DC58865
ex: E30 M20B20
Yo´ mama is so fat, when she walked by the TV, I missed 3 episodes!...

Autor témy

Sobota, 4. Januára 2014, 10:34

Tak nacate asi ne toto je evidentne tym ze silony nepruzia :D Dam tam origo silenty najblizsie a ked sa utrhnu tie, bude to menej bolët jak ked sa takto rozsere vsetko co moze. Alebo daky iny material vymyslim mozno puky tie su take stredne tvrde :D

Viesco zastavili ma, vypytali papiere a baterkou si prezrel nastastie ten neburany bok auta, predok a ze mi odpadne za chvilu znacka a ja ze heeeej? :shock: Mate ju nejak na krivo a ja ze no to hned vyrovnam. Papiere som mal v kufri tak som otvoril kufor a tam dake naradie, kartony ked treba ist pod auto, jasterica dve nahradne kolesa - to som sa zacal modlit nech nepozre na zadne kola kde boli sliky z ktorych pomaly droty trcia z minulej palenice :D A ze a to tu na co vsetko mate? Tak som vravel ze to len vezem z gäräže tak sa pytal de mam garaz. Potom skusal otvorit zadne dvere ale neslo mu to lebo su dake krive tak som mu ich otvoril (treba trhnut) a ze preco tu nemate sedacky? A ANI KOBEREC? Tak vravim zenooo to ked veziem viac veci z garaze aby sa mi to nezaspinilo :D Este ze som to zadne rozbite sklo zamaskoval paskou po okrajoch lebo aj tam mu preletel pohlad potom ale dosiel kolega s fukarom, pytal sa ze ci som uz fukal a ja ze jasneee za tie roky uz par krat hej :D Ukazal mi 0.00 a uz odstavili dalsie auta tak som sa zas zacal modlit aby mi to na tej starej baterke nastartovalo a ked to chytilo tak este kukali s pohladmi ze pre boha (zvuk mi tlmia len katy dalej nic neni) a odbublal som na volnobehu prec.. Cely cas som mal v mysli text chcete prehladat aj auto? Kludne nech sa páči :D Ale zas nejsom provokater tak som si to nehal pre seba :D
Obrázok
Obrázok

Wanted
Auto: 5 metrova pi*ovina
Kraj: Nitriansky

Sobota, 4. Januára 2014, 11:04

Ja so svojim stastim by som prisiel aj o rodny list :D ty hovado ten tvoj podpis ma dal dole :D
E60 https://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/lci-edition-t121863.html
E32 DC58865
ex: E30 M20B20
Yo´ mama is so fat, when she walked by the TV, I missed 3 episodes!...

Lilu
Auto: E36 320i coupe

Re: [e32 740d] - d for drift - drziak prevodovky K.O.

Sobota, 4. Januára 2014, 11:53

Akože, po sto rokoch som tu a čítam zas nejakú Tvoju story, ale totok ma fuckt pobavilo :D
"Dosť bolo ničnerobenia, idem sa flákať!!!"

:bmwball:

bnykolass
Auto: vela

Sobota, 4. Januára 2014, 12:57

No neviem stale to chcem skusit so silonom. Ja budem dufat ze ked bude silon aj na motore aj vsetky 4 silenty prevodovky ze nedopadnem ako ty :P
A ku policajtom sa racej nevyjadrujem kedze ja dostanem pokutu za to ze nieje rezerva bun 60euro zato ze idem na Ford Fiesta 1.8D na jednej zakrute mi zafunguje rucna a trosku lietam poceste chcu mi brat vodicak no nakoniec len 60euro mozem to osrat :D
Musim sa zacat vozit stebou mato :P
E53 4.4i on
E32 730iA on
E32 740iA on
E32 pickup on
E34 540i on
E34 525i on
E34 525tdsA off

Autor témy

Sobota, 4. Januára 2014, 13:44

Pracovalo to asi od vtedy, co su tam silony. Vzdy ked som sa rozbiehal tak to nejako vrzgalo cele od prevodovky..

Keby boli silony aj na motore tak sa to asi nestane len na motor zatial silony nechcem a tuto teda tiez uz asi nebudu. Hlavne tomu ale pridavaju nekonecne clutch kicky pred zakrutami hoľt, lepsie by bolo asi to rozhadzovat hydronadou. Ale mam uz premyslene ako to opravim a spevnim len nechce sa mi pod auto ked su mlaky a mokro vonku..

No hej povinna vybava je nutnost aj ked donedavna mi chybalo lano co som zistil, ked ma denis tahal z petrzalky co sa mi diff rozsypal :D Ale ked uz je to auto evidentne urcene na voloviny a chyba tam vacsina interieru, je dooskierane atd.. treba mat aspon tu povinnu vybavu :D
Obrázok
Obrázok

Dendo

Sobota, 4. Januára 2014, 14:16

Vzdy som uneseny z tych storiek jak ta vzdy pustia len tak :D. Ale ja som vzdy dopadol rovnako. Chudak bnykolass :-" , ten to vzdy schyta tusim aj za nas :mrgreen: . Inak je pravda ze silony aj na motore by tomu asi pomohli. Este k tym policajtom, ja mam stale pred ocami scenku z minulej horucej noci, jak zo sedmy odpadol vyfuk a v zakrute pri drifte lietali iskry spod celeho auta (dat style 8) ) , a potom ked prislo k montazi vyfuku tak sa pri nas zastavili pani v bielozelenom aute, a po par otazkach typu co robime a co sa stalo, prisla otazka : a odkial idete?" Na co sme asi 5 sekund styria na seba hadzali pohlady ze kto co povie, a na to Mato zahlasil : "Noooo.... odkial idemeeee.... Boli sme sa stretnut, a teraz uz ideme domov! :D " Na co policajt len nechapavo pozrel, a reku dovidenia :D
E30 M52B25DET
Obrázok

Boboo96
Auto: e34 528i
Kraj: Žilinský

Sobota, 4. Januára 2014, 20:14

:D :D :D :D chlapi tak ja sa neskutocne ujebavam na vas.. ste proste pani.. :).. parta ako s patri :)
e34 Touring

Kraken
Auto: E36 E30 E30
Kraj: Prešovský

Sobota, 4. Januára 2014, 22:39

bnykolass napísal:
No neviem stale to chcem skusit so silonom. Ja budem dufat ze ked bude silon aj na motore aj vsetky 4 silenty prevodovky ze nedopadnem ako ty :P
A ku policajtom sa racej nevyjadrujem kedze ja dostanem pokutu za to ze nieje rezerva bun 60euro zato ze idem na Ford Fiesta 1.8D na jednej zakrute mi zafunguje rucna a trosku lietam poceste chcu mi brat vodicak no nakoniec len 60euro mozem to osrat :D
Musim sa zacat vozit stebou mato :P

musis tiez zacat pouzivat cooldown :mrgreen:

M42B18
Auto: 535i535i535i
Kraj: Košický

Pondelok, 6. Januára 2014, 05:23

To som sa zas pobavil, ten rozhovor... Ked som sedmu videl prvy krat na SKringu, tak uz vtedy sa zacinala podobat na drift missile. Chcel by som vidiet ako vyzera teraz :D. Mas stastie ze s nou jazdis prevazne v noci a ze je cela cierna, to su podla mna dve zasadne faktory, ktore hraju v tvoj prospech pri nezelanych stretnutiach...

Autor témy

Utorok, 14. Januára 2014, 22:28

Tak vdaka promptnej dodavke ND od bramboraka mame "novy" drzak prevodovky cize co chvila ficime :D

Obrázok
Obrázok
Obrázok

Autor témy

Pondelok, 20. Januára 2014, 10:55

Zase update, story, policajti no klasika :D

Tak vynimocne som nieco robil za svetla tak som mohol aj fotit :D Drzak prevodovky je tam uz dlhsie ale to som tam dal raz vecer ci vnoci ci kedy tak z toho fotky neboli a napisat sem, ze drziak je na aute a nedat fotku je take suche :D Tu som dal prevodovke cez infuzku nejaku krv ktora stale pomaly kvápe a je tu aj ten spominany drzak odfoteny. Este tam pojde jeden ale ten este neni uplne hotovy tak to nabuduce.

Cize auto na cihlicky, nejaky ten homeless karton, mal som vynimocne aj vyradenu deku z obyvacky tak som bol jak v bavlnke :D
Obrázok

Obrázok

Obrázok

Ako som pisal, dalsi zazitok s policajtmi, ja a bnykolas zastaveny, pred nami za nami policajne auto, 4 policajti okolo nas chodili no jak uplny zlocinci :D Ale bez pokut len sme pre istotu fukali.
Pribudol aj dalsi missile šrám, naraznik som uz radsej vymenil lebo uz bol K.O. aj z jednej aj druhej strany :D

Takto nejak som vyzeral, ked som asi po kilometri zastavil :D No splnil som si dalsi sen, tahal som cely naraznik za sebou :P Nie kazdy ma vo svojich snoch nalestene porše :smile:
Obrázok

Naraznik som promptne priviazal koaxialom, ktory minule drzal vyfuk - este ze ho nosim :D
Obrázok

Naraznik som dal dole, tak sa mi to auto nehorazne zapacilo :shock: :shock: Len skoda, ze nezijeme v amerike kde by som si tak spokojne mohol jazdit :smile:
Obrázok

V sklade sa nasiel skoro zbrusu novy naraznik vo farbe takze zase vsetko na poradecku :D
Obrázok
Obrázok
Obrázok

Dendo

Re: [e32 740d] - d for drift - naraznik K.O. :D

Pondelok, 20. Januára 2014, 11:02

Nnna! ved ta sedma po vymene narazniku vyzera ako cukornicka! :mrgreen: . Policajti vas zastavili asi koli tomu ze bnykolasova fiesta vyzera ako Cocaine car :D
E30 M52B25DET
Obrázok
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 23

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 14 neregistrovaných