Tak nech to tu neni opustene daco sem zas dam. Ziadne nove dolamane veci nejsu kedze mi od minulej jazdy chcije servo takym stylom, ze za noc je pod autom metrova mlaka. Dolievat kazdy raz skoro liter CHF11 by sa dost predrazilo tak som sa rozhodol to opravit. Podme teda na to
Fail na zaciatok nemohol chybat a to taky, ze som si zabudol kluc od 7 v praci. Mal som len ten servisny klucik ktory nejde do kufra kde som mal jastericu. Ani kladivom tam nesiel a potom akosi nechcel ist uz ani von. Nastastie auto malo vo vybave skivak a kedze mam necelych 60 kil, napratal som sa cez skivak do kufru a vytiahol z pomedzi bordelu a dvoch nahradnych kolies jastericu

Pozeral som na to zvrchu uz tri vecery ale popri tej V8 sa tam proste neda dostat kedze tam zavazi ABS, meganadoba na CHF11, daka hlava valcov, prepakovanie, posilovac no zavazi vsechno. Musel som sa tam teda dostat zospodu tak som dal dole pumpu, alternator a zrazu zazrak, uvidel som prasknutu hadicu.. Teda aspon dufam ze je chyba v nej

Boli dake mlaky po vonku tak som za obchodom zobral daky karton a luxusnu korkovu nastenku ktoru som si pod seba rozlozil

Tu dopadol alternator poriadne pomazany mazutom

Tu dopadla pumpa

Tato fotka nepodava ziadnu informaciu len tolko, ze je to tam vsetko poriadne zachcane

A tu mame konecne vymontovany pravdepodobny problem
10022014015 by
xrastina, on Flickr