... všetko o BMW ...
banyk napísal:uz by bol namontovany multifunkcny volant a led diodove svetla vzadu...skoda no..este to chvilku pocka...
banyk napísal:Takze zajtra bude k dispozicii cely 24hod zaznam auta...je ho tam pekne vidno, len v noci je to trosku horsie, no dufam ze ho zachyti nedonosenca jedneho zkurv....dnes som bol za lakyrnikom, vravel, blatnik sa da prelestit,bude v poho, naraznik pokusi nejaky pristrek a zalestit, no s kapotou to vyzera horsie. vyrovnat bude piplacka no bude sa dat ako tak, no ta perlet farba sa tazko dopasuje , jedine strieknut celu kapotu...po zhliadnut zaznamu budem mudrejsi, mozno dam strieknut cele auto ked ho odhalim...
MPower to presne vystihol, len tu palku, no neviem, dostat sa kvoli dajakemu debilkovi este do problemu...len mu to strucne nosne vysvetlit a konec...
semacik napísal:ja už na to tiež nemam nervy ... tiež som odchadzal okolo 5 od priatelky , siel som do prace a na kapote od kľuča podpis, no dal som to nejak lestenim dole, ale tu v KE to je fakt na hovno... minule mi dajaky debilko šuchol zadny na raznik na parkovisku, minule mi niekto nacuval do predku, že som si našiel až spadnutu spžtku.. chodim obuchany ako debil... ale prestriekam to a za 2 mesiace mam to zase ...![]()
ked si dame to stretko tak budeme stylovy ... obuchany![]()