Tak aj ja som sa rozhodol napísať príbeh našej lásky s mojou prvou nemeckou láskou. Nie je to už panna ale mala už predomnou 1 frajera.
Narodila sa v Nemecku v 1999 roku, odkiaľ bola ako batoľa dovezená na Slovensko a bývala v Trnave 11 rokov.Jej bývaly bol veľký pedant ktorý sa o ňu staral tak ako vedel, používal ju prevažne na odvoz do práce a spať. Má nalietaných servisom preverených 190 000 km. No vždy radšej pravých 190k ako 85k 2x sťahované. Je to strieborná pastelová metalíza. Všetko je komplet sériové , nemám rád ten China Tuning. Je bez jediného zásahu.
Chodíme spolu ešte asi len mesiac a pol , takže zatial toho nemam co viac napisať, nakoľko som musel naliehavo odcestovať mimo SR tak spinká v garáži. Preto aj foto je ešte s TT spz nakoľko ešte mi nevyšiel čas odfotit po novom. no napravím to ked pridem 20.1
Je to 318Ci, je to moje prvé auto takže som max spokojný .
Chystám sa : led angels, fólie, elektróny na leto(nejaké by ste mi mohli poradiť co by mi pasovali) ale len 16 nakoľko som k autu dostal fungel nové letné gumy 16 (súčasné nechám na zimu), nové koberčeky,tacho krúžky,led podsvietenie spz, číre svetlá do zadu , tie oranžove smerovky sa mi nepačia nakoľko v predu sú číre, opraviť kožu na bočnom vedení sedadiel, prestriekať kapotu od kamienkov,prelešťiť predné svetlá + hmlovky, po lete vymeniť brzdy a uvidíme čo este vyskočí počas roka ... :)
Výbavu vidiíte sami
postupne budem dopisovať nové zážitky, no za mesiac sa toho este vela nestihlo. Som vdačny za každú radu a velmi rád sa stretnem s nejakým košičanom na e46 aby mi poradil nejaké fígle servisy a ľudí čo by mi vedeli pomocť v prípade niečoho tu z východu..
vídíme sa na zrazoch
aktuálne mi najviac vadi : obcas mi blbne GM , niekedy mi na 1x neodomkne vodicove dvere (skusim dobiť bateriu) a ked nie tak to zacnem nejak riesit
Výpis výbavy :
Vehicle information
VIN long WBABL31010JP52586
Type code BL31
Type 318CI (EUR)
Dev. series E46 (2)
Line 3
Body type COUPE
Steering LL
Door count 2
Engine M43/TU
Cubical capacity 1.90