... všetko o BMW ...
banyk napísal:bolo by dobre napisat aj nieco k autu...momentalne ma v tych silnych mrazoch prestali pocuvat otacky..sa rozkolisali a auto pri studenom motore ide akoby iba na 4valce...ale akonahle teplota motora stupne vsetko je v poho...netrasie z motorom a otacky len sem tam zakolisu...za tesneniami na vanos som cakal pomaly dva mesiace...nepomohlo...menil sa snimac vackoveho hriadela..nepomohlo....menila sa vaha vzduchu..nepomohlo...asi ostavaju uz iba lambda sondy...dufam ze to budu tie...ale vravim si...aspon uz mam pomenene veci ktore mozu neskor odist...a tak sa kupa led diod dozadu, multif volant, a tesnenie okolo dveri predlzilo na dobu neurcitu...tiez..ako student sa tazko da tak zhurta financovat....len dufam ze tie lambda sondy uz budu posledna zastavka u mojho mechanika..
banyk napísal:Ved prave s Valerom riesim tento problem....na diagnostike mu ukazuju vsetky 4 lambdy spravne hodnoty...dnes sa mam za nim zastavit ze premera opat...uvidim,ale asi sa budu menit lambdy tak ci tak...potom dam vediet ci pomohlo alebo nie..
A inak, az teraz som si vsimol ze ta 320ci patri tebe..v lete som bol pri OC Zemplin a tam si prifrcal, len som sa nechcel prihovarat lebo som tam dosiel na tatkovom SOULe...chvalim kolesa...pomaly jednovajecne dvojcata
![]()
PS..inak, po tom tvojom som poskuloval este pred kupou svojho...uz vtedy sa mi hrozne,ale hrozne pacilo...
PolysMI napísal:
skus rozobrat sanie ci tam nemas trhlinu pripadne odpojit lambdy alebo aj vahu vzduchu. Mne robilo to iste pred pol rokom vymenil som vahu vzduchu pretesnil vanos plus filter odvetravania kluky, vymenil sviecky a stravil pol dna v dielni. Bola to diera na saní.. Ty to mas krajšie
Mne ho doškrabali susedske kurvy