takze konecne davam pribeh..auto mam uz asi pol roka a stale som sa k tomu nedokopal..je pravda ze som chcel chvilu naspat e34 a preto som tu nic neriesil ale uz som rozhodnuty nechat si ho :)
ked som ho kupil bolo na 17' elektronoch dotz ktore som vymenil za 16' pretoze sa mi nepacili a auto malo zle jazdne vlastnosti hlavne co sa tyka jazdy po banovskych cestach ktore sa daju porovnat s poliami a polnymi cestami. To bola prva vec.
Farba bola povodne schwartz II ale prvy majitel ho prestriekal na cisto ciernu bez metalizy. Asi zle osetril strechu a soferov blatnik takze vykuka na dvoch malych ploskach hrdza. Dalej co sa tyka zaporov je osuchane bocne vedenie na soferovej sedacke + osuchany volant a radicka. Auto malo s nepochopitelnych dovodov na sedo streknute prahy a spodky naraznikov. To uz je spravene s pomocou klubaka chembosa a skoro klubaka dusana
Inak som spokojny , odkedy ho mam sa nic nepokazilo.
Takze do buducna:
Prvorada bude ta hrdza lebo zima jej urcite neprospeje.
Predne M pruziny, pretoze vzadu su a predok je nakopnuty do neba.
Kupit opravnu sadu na kozu pokial tam nie je diera.
Zalepit stresny tapacir alebo zohnat cierny (odliepa sa a dostavam nervy vzdy ked to vidim).V pripade ze mate doma ciernu stropnicu bez sibra nehambite sa a piste mi

Zohnat/precalunit volant a radicku + manzeta.
Zapojit BC ktory mam doma bez kabelaze asi uz tri mesiace :)
To je zatial vsetko..v buducnosti mozno budem riesit stelovak a kolesa. Inak opravy a upravy co ma napadnu. Rozmyslal som nad naraznikom ac schnitzer ale to je hudba buducnosti a financii...a este toho ako sa vyspim lebo ma napada stale nieco ine.najprv budu nutne opravy nech sa mi to niekde nerozsype.
prijimam akekolvek postrehy a rady..dokonca budem vdacny