Nedeľa, 14. Apríla 2013, 20:38
takze s coupe som sa cca pred mesiacom rozlucil a kupil som znova e34 ale tentoraz 525td z decembra 1994..prihlasovana je na mna z rakuska takze tu som prvy majitel..zistil som ze na tychto cestach mi je luto e36 a aj mna a treba kupit tank..na par chybiciek sa mi auto velmi paci a uz sa pracuje na zakladnych veciach..palivovy filter vymeneny, prepadove hadicky tiez. vzduchovy filter je uz na ceste..termostat uz mam doma..planujem olej len neviem aky, kedze neviem ani co je tam teraz naliate.takze sa budem este chvilu rozhodovat co by patorke najviac prospelo. Kupil som kolesa z doby ked sa premavali po cestach este cisto nove e28.su znacky eta beta. rozmer z hlavy nepoviem ale su R16..ale s nimi sa treba este vyhrat lebo su v zlom stave..co sa vybavy tyka tak je tam manualna klima, predne okna v elektrike, uslachtile drevo, sede calunenie, skivak, samostavovacie zrkadlo a zakodovane origo radio (kod mam ale stale svietia styri ciarky a neda sa zadat spravny). tot asi vse. treba sa pohrat zo spodnymi listami na dverach lebo spolujazdcova je asi naopak nahodena a odstava cela rovnomerne smerom von, soferova odstava len na okrajoch lebo je odhnita a lepena nejakym silikonom..pohravam sa z myslienkou ze ich dam navzdy prec..aj tak sa tam len drzi voda. nie je umyta tak sa ospravedlnujem ze sa neda pozriet v plnej krase..aj tak su zatial len tri fotky
-
Prílohy
-

-

-