Takže aby som sa vyjadril, má niekto pocit že z toho robím m3?

na aute nevidím jediný emblém ani nič, je mi jasné že to je stále obyčajný chrochták. Názov je čisto len z recesie, v amerike si chalani lepia m3d znaky na zad a rozosmialo ma to celkom :) to je všetko :) a chcel som zaujiimavý a jedinečný názov témy, vidím že sa podarilo :)
Miloš, nárazník sadol s väčšími problémami, lebo trebalo meniť plasty vo vnútri ešte čo nikto neočakával, ale výsledok je parádny myslím si :) špž je nalepená už :)
vomack je mi to jasné že bez hmloviek by to bolo o dosť krajšie, ale jazdím na aute zväčša v noci a niekedy sa tie hmlovky celkom zídu takže ostanú tam :) učelovo, veď to poznáš :)
Hamike dík moc, už som sa pristihol zopár krát že si obzerám to auto ako chorý
Loki ďakujem, som rád že sa autíčko páči :) na názve popracujeme
Martin vyjadrenie máš vyššie :) a ďakujem, som rád že sa ti to pozdáva :) k druhej vete sa nemienim ani len vyjadrovať :)
Už od kúpy auta bol na volante a na kapote karbonový znak ako som písal, takže už sú všetky znaky karbonove a krásne to ukázalo :) ďakujem autotechnik.sk za ukážkový prístup :) všetko je to nahodené na autíčku už a myslím si že je to perfektné :) o dosť krajšie to ukázalo na aute a dbal som nato aby krytky boli lepšie :)