Frostík, môžem ti to poslať do správy potom :) bolo to fotené len iphonom :)
Autíčko počúva, poklopať, robí len a len radosť. Vrtali mi anjelské oči v hlave stále, pretože už tam neboli originálne a boli tam biele ale to boli také slabšie biele, niekedy aj na žlto to svietilo, no proste kazilo to imidž auta :) Vedel som že musím siahnuť po tom najlepšom lebo otec na x5 památám ako bojoval vtedy a ako sú tie svetlá blbo prisvetlené. Objednali sa teda žiarovky z autotechniku h8 40w, čo sú momentálne najsilnejšie na trhu.

Prístup k tomu bol dosť zlý, nahodilo sa to a keď mám byť úprimný ostal som mierne sklamaný. Samozrejme že je to lepšie, trošku som dúfal že aj tie vonkajšie kruhy mi poriadne zosvetlí ale mám pocit že len tie vnútorné sú silnejšie a to vonkajšie je stále na rovnakej úrovni. Sú teraz pekne bielé, nehovorím je to oveľa krajšie ale dúfal som že to bude lepšie :)
Foto pred

Foto po

Fotky skresľujú strašne a keď sa nato pozerám na fotkach tak tam to parádne svieti ale v reale je to ináč úplne no :) Určite to bolo dobré rozhodnutie, bohužiaľ konštrukcia svetiel je aká je ale aj tak to bol krok vpred :)