ďakujem vomack :) som rád že si aspoň ty pochopil ako som to celé myslel
chalana čo ste tu vyťahovali toho som zahliadol na fb, mal 4 výfuky a nadtým nápis m5 na diesli a to mi už smiešne príde

a prečo z toho robím "m3"? Pre mňa není lepšia voľba predného nárazníka ako m3, tak isto aj zrkadlá, to mi musíte uznať za pravdu :)Ešte keď sa nato pozerám mi tam nešmakuje kapota, viem si tam predstaviť inú. To že m3 štýl je najkrajší niet pochýb, pretože celkovo to auto zagresívnie ale nikdy som sa tu nenaťahoval nad m3 tak som nepochopil reakcie trošku ľudí :) ale robiť tu zo mňa ako niekoho, kto si dáva znak m3 dozadu lebo má mpacket nárazník, tak to mi už príde moc :) trošku sa treba zamyslieť čo a ako myslím chalani a pochopíte to :) som rád že som rozpútal takúto debatu, neberte všetko tak vážne a skúste porozmýšľať že čo som ako myslel :)
Ja sám som zástanca benzínov a nebudem sa biť teraz do hrude že nafta nafta nafta, vytrieska to skoro každý benzín ale kebyže niekto premňa postaví m3 alebo toto, nebudem hovoriť že by som chipoval 335 a vystačilo by mi to, mko je inde, ale mko by som nemal na denné jazdenie ako som nemal 350z, lebo srdce by mi to nedovolilo :) Podmienky sú aké sú a toto autíčko si ma aj cez to všetko úplne získalo a nasadám do neho stále s úsmevom, fantastické auto a aj pri diesli ako tomto dokáže mať človek dokonalý pôžitok z jazdy :)