... všetko o BMW ...
máš to fakt krásne a myslím že ladenie do m3 štýlu autičko krásne zmenilo . ako neviem o čom by to tu potom bolo , keby každy mal iba seriovku a v príbehoch by som pozeral akurat len fotky z výmeny oleja.
Martin540 napísal:jasne ze ten Mpacket spravi z auta agresivnejsieho tatosato schvalujem ved nech si kazdy upravi vzhlad podla seba (v prispevku to bolo jasne napisane)
Martin540 napísal:A chalan to ma fakt pekne aj to som mu napisaltakze zbytocne si tu honite ega chlapci a vytrhavate z kontextu veci
Martin540 napísal:ale lepit tam Mkove znaky, falosne koncovky a silou mocou z toho robit MotorsportNa to som narazal nic viac takze neviem co sa hned naparujete vsetci
![]()
vidis presne toto... vytrhnes z celeho textu vety a potom to tak vyzera ze len frflem a neviem co... okrem toho bral som auta vseobecne nepisal som to presne na tuto 335 co jasne vypliva z mojho prispevku nie ? :) Ja nemam nic proti Dckam aj to som tu tusim uz pisal a to ze som sem len napisal ze z kachiel nerobte Mka za to ma teraz vsetci budete lincovat ze ?
nech sa paci... aspon bude mat chalan o to sledovanejsi pribeh (neni zac 
Dendo napísal:Mmm konecne ide do tuheho, zacinaju sa tu porovnavat rury
( Petrol Headers